Το Eight Boutique Gym της Αθήνας

                Στην καρδιά της Αθήνας, δύο βήματα από το μετρό του Κεραμεικού, σε έναν χώρο 330 τ.μ. όπου στεγαζόταν μία παλιά βιοτεχνία, θα βρεις το Eight Boutique Gym. Ένα γυμναστήριο που φτιάχτηκε με αγάπη από την αρχή, με δύο υπερσύγχρονες αίθουσες, ολοκαίνουργια μηχανήματα εκγύμνασης, πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια και ντουζιέρες, χώρο για μασάζ και σάουνα υπερήθρων.

                Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα γυμναστήριο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του ανθρώπου που θα το επισκέπτεται. Πρωτίστως να δει το σώμα του να μεταμορφώνεται σε αυτό που είχε ονειρευτεί, αλλά και να χαλαρώνει, να αποφορτίζεται και να περνάει όμορφα μαζί με την ομάδα του Eight.

                Γι’ αυτό και στον χώρο μας, θέλοντας να βάλουμε τον ασκούμενο σε προτεραιότητα, πραγματοποιούμε προπονήσεις Personal Training ή Semi-Personal σε μικρά groups, στα οποία συμμετέχουν έως 5 άτομα. Φυσικά οι προπονήσεις αυτές γίνονται πάντοτε από εξειδικευμένο προπονητή που γνωρίζει τις δυνατότητες, τη φυσική κατάσταση και τις ανάγκες του κάθε ατόμου, ώστε να η εμπειρία του να είναι ασφαλής, αποδοτική κι ευχάριστη.

                Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μας, δε σταματάμε ποτέ να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και να προσπαθούμε να κάνουμε την εμπειρία τους ακόμα πιο ξεχωρίστή.

Έτσι δημιουργήσαμε το δικό μας Running Team, τους Eight Runners, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοδήποτε θέλει να ξεκινήσει τρέξιμο στην Αθήνα και δεν καταφέρνει να βρει παρέα, κάποιον να τον παρακινεί και να το καθοδηγεί. Επίσης έχουμε ξεκινήσει τμήμα Outdoor Training και… αναστατώνουμε τα πάρκα της Αθήνας με τις μουσικές μας όσο οι προπονητές μαζί με τους ασκούμενους κάνουν προπόνηση.

                Ανάμεσα στις υπηρεσίες του Eight Boutique Gym, θα βρεις σίγουρα τον τύπο άσκησης που ταιριάζει σε εσένα. Είτε αυτό είναι περισσότερο δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής, είτε πιο “ήρεμο”, αφού πραγματοποιούνται τμήματα Cross Training, Pilates Reformer, Pilates Mat, Krav Maga, Kick Boxing και ASD Fitness

Δε μένει παρά να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει σε ‘σενα!

Shall we have some fun and train together?

Κασσάνδρας 8C, Αθήνα,104 47                                                                            Τηλέφωνο: 21 0347 3615

Προηγούμενο άρθροΣαν Σήμερα Το Άγαλμα Της Ελευθερίας Φτάνει Στο Λιμάνι Της Νέας Υόρκης
Επόμενο άρθρο«Μαύρο ρόδο» : Η νέα δραματική σειρά του MEGA
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος