«Μαύρο ρόδο» : Η νέα δραματική σειρά του MEGA

Το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη «Μαύρο ρόδο» θα μεταφερθεί από την καινούρια σεζόν στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 και αμέσως κέρδισε την αγάπη του αναγνωστικού κοινού. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Το σενάριο διασκευάζει ο Γιώργος Κρητικός ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Όσον αφορά τους ηθοποιούς που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους ήρωες του βιβλίου, φιγουράρουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Καρακάση, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Μαρία Καλλιμάνη, είναι λίγα από τα ονόματα που έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, JK Productions.

Λίγα λόγια για την υπόθεση, σύμφωνα με το βιβλίο:

Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας.

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της.

Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων.

Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει;

Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει;

Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε ο Θεός.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Eight Boutique Gym της Αθήνας
Επόμενο άρθροΈνα μικρό αφιέρωμα στον Μέγα Στρατηλάτη όλων των εποχών: Αλέξανδρος Γ’ ο Μακεδών