Η Κορινθίου Μαρία με 53 κινηματογραφικά βραβεία στο ενεργητικό της! 
 
Η Μαρία Κορινθίου σαρώνει με βραβεία στα παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου.
 
Η Μαρία Κορινθίου εδώ και είκοσι  χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρων όλων, μέσα από την κάθε δουλειά  που καταπιάνεται και που πάντα με μεγάλη έκπληξη, μας αφήνει άφωνους για το πως τα συνδιάζει όλα με τόση μεγάλη επιτυχία με το μοναδικό αυθεντικό της στίγμα.
Εκτός από τους πολλούς ρόλους της ζωής της, πέρα από ηθοποιός, συγγραφέας, εκδότρια περιοδικού, μητέρα και επιχειρηματίας είναι και συνιδιοκτήτρια εταιρίας παραγωγής τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών.

Η ταινία «Abyss in» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη και παραγωγή της Aikor Productions, την εταιρεία παραγωγής της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη  έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 53 διεθνή κινηματογραφικά βραβεία με την Μαρία Κορινθίου να την καθιστά βραβευμένη παραγωγό στα παγκόσμια κινηματογραφικά βραβεία.

Όσον αφορά τις διακρίσεις της ταινίας της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρέλθον: «Η ταινία μας έχει κερδίσει 53 βραβεία. Είναι πολλά! Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε μαζί ως εταιρεία παραγωγής και εγώ ως παραγωγός αλλά και executive producer. Ο Γιάννης ως σκηνοθέτης και εγώ ως παραγωγός. Σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου στο εξωτερικό, Νέα Υόρκη, Τόκιο…είμαι τόσο περήφανη γι ´ αυτή τη δουλειά. Έχουμε κερδίσει σε όλα αυτά τα φεστιβάλ κινηματογράφου τα βασικά βραβεία. Βραβείο παραγωγής, ταινίας, σκηνοθεσίας, πρώτου αντρικού, όποτε καταλαβαίνεται τι χαρά και καμάρι σα καλλιτέχνης έχω».

Έτσι λοιπόν το «Abyss In» και η 𝗔𝗜𝗞𝗢𝗥 𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀, Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης,  έχουν αποσπάσει βραβεία από διεθνή, παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου όπως από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου “Golden Aphrodite”, τα Tabriz Cinema Awards, το Global Nonviolent Film Festival, το Your Way Film Festival, το “Best Actor & Director Awards – New York, το Oniros Film Awards, το New York International Film Awards και άλλα.

Το πρώτο σκηνοθετικό εγχείρημα ταινίας μεγάλου μήκους του Γιάννη Αϊβάζη έχει πάρει τις καλύτερες εντυπώσεις, έχει στο ενεργητικό του, συνολικά 53 Διεθνή Βραβεία Κινηματογράφου και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του.

Προηγούμενο άρθροTHE ELIMINATION OF VIOLENCE AGAINST WOMAN ISSUE
Επόμενο άρθροGEORGE SIOUGAS: THE ONE MAN NOTE