Ακρόαση τις ανάγκες της νέας παραγωγής «Υπόθεση Παραντάϊν», σε θεατρική διασκευή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Robert Hichens, που θα παρουσιαστεί κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2023-2024 σε σκηνοθεσία Αλέξιου Κοτσώρη στο Αγγέλων Βήμα.

Αναζητούνται άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιοί με σκηνική ηλικία από 30 έως 50 ετών. Oι υποψήφιοι/ες θα παρουσιάσουν ένα μονόλογο της επιλογής τους, που θα έχουν προετοιμάσει. Επίσης ενδέχεται να χρειαστεί αυτοσχεδιασμός και χορός.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Ιούλιο. Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα σταλούν σε όσους επιλεγούν στην ακρόαση.

Οι πρόβες της παραγωγής θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου 2023. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν για την παραγωγή θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα μέχρι και τον Μάιο του 2024. Οι παραστάσεις θα είναι Σάββατα και Κυριακές

Κατάθεση βιογραφικών:

  • Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) και βίντεο εάν υπάρχει, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στο email aggelonacroasis@gmail.com σημειώνοντας στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ- ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΤΑΪΝ».
  • Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά. Στην ακρόαση θα κληθούν όσοι και όσες επιλεγούν μετά από αξιολόγηση του βιογραφικού τους. Η αξιολόγηση θα γίνει από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες.
  • Οι ειδοποιήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στην ακρόαση και οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής θα σταλούν μόνο σε όσους επιλεγούν ηλεκτρονικά με email.

“Σημειώνεται πως το υλικό που θα αποσταλεί είναι δυνατόν να εκτιμηθεί και για άλλες παραγωγές του ίδιου θεάτρου κατά την ίδια περίοδο με ανάλογη ενημέρωση των αποστολέων.”

Προηγούμενο άρθροΟ Αλέξανδρος Τζοβάνι παρουσιάζει την προσωπική του δισκογραφική δουλειά
Επόμενο άρθροΗ Καίτη Γαρμπή live στο Θέατρο Άλσος