Για όσους θέλουν να βρεθούν στη θέση του πιλότου, να αντιμετωπίσουν καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης» και να προσγειωθούν στον τόπο των ονείρων τους μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.

Μια εμπειρία για όλους, μικρούς, μεγάλους, γυναίκες και άντρες! Παιδιά από 12 χρονών και πάνω μέχρι οι πιο γηραιότεροι – έως και 70χρονοι- μπορούν να πιλοτάρουν τα σκάφη στο  ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών πτήσης, στο «The Pilot Center»!

TPC_014_HD-Outside

Στo κέντρο προσομοίωσης πτήσης “The Pilot Center”, άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στο πιλοτήριο ενός επιβατικού αεροσκάφους Airbus A320 ή ενός μαχητικού αεροσκάφους Falcon F-16, να πάρουν πραγματικά τον έλεγχο στα χέρια τους και να νιώσουν τι θα πει να πετάς εσύ ο ίδιος ένα αεροσκάφος.

Έχοντας βέβαια συνεχώς δίπλα τους επαγγελματίες εκπαιδευτές – πιλότους να τους καθοδηγούν, βήμα προς βήμα. Στο πρώτο στην Ελλάδα ψυχαγωγικό κέντρο πτήσης για το κοινό, με επαγγελματικούς προσομοιωτές -οπτικοακουστικό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας και καθίσματα με ηλεκτρονική δόνηση- που πραγματικά θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι βρίσκεται στον αέρα. Μια δοκιμή θα σας καταπλήξει!

Κυβερνήτης για 40' σε Προσομοιωτή Airbus 320 | Unlimited Adrenaline

Μια πτήση στον προσομοιωτή του “The Pilot Center” με το εμπορικό αεροσκάφος Airbus 320,που μπορείτε να διαλέξετε εσείς το σενάριο πτήσης που θα θέλατε να ακολουθήσετε. Πρώτα θα επιλέξετε ένα αεροδρόμιο από τους 24,000 προορισμούς μας, την ώρα που θα πετάξετε, αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Αν θέλετε για να ανεβάσετε το επίπεδο δυσκολίας, μπορείτε να αψηφήσετε του κανόνες και να προσθέσετε ακόμα και βλάβες ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!

Κυβερνήτης για 40' σε Προσομοιωτή Airbus 320 | Unlimited Adrenaline

Στον προσομοιωτής πτήσης Airbus A320, ένα ακριβές αντίγραφο του πραγματικού αεροπλάνου που χρησιμοποιείτε από τις αεροπορικές εταιρείες, θα νιώσετε σαν αληθινός κυβερνήτης. Μόλις μπείτε στο πιλοτήριο του προσομοιωτή, κλίμακας 1 προς 1 και το πάρετε στα χέρια σας, θα ζήσετε την πιο αυθεντική εμπειρία πτήσης,! Όλοι οι πίνακες, τα όργανα και τα καθίσματα του πιλότου φαίνονται και λειτουργούν ακριβώς όπως ένα πραγματικό αεροσκάφος. Η διάταξη του θαλάμου διακυβέρνησης και το οπτικοακουστικό σύστημα καθιστούν την πτήση εξαιρετικά ρεαλιστική. Με εσάς ως κυβερνήτη και έναν έμπειρο, επαγγελματία, εκπαιδευτή πιλότο δίπλα σας ως συγκυβερνήτη, να σας καθοδηγεί, σε μια πτήση, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια πραγματική!

To πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών πτήσης στην Ελλάδα «προσγειώθηκε» στη Βουλιαγμένης!

Κάθε εμπειρία προσομοίωση πτήσης Airbus A320 ή με το F16 διεξάγεται ατομικά και διαρκεί για τους αρχάριους σε πρώτη φάση, συνολικά 40′. Αρχικά ο εκπαιδευτής πιλότος παράσχει μια σύντομη ενημέρωση 10′ πριν από την πτήση όπου εξηγεί τις διαδικασίες και κάποιες θέσεις λειτουργίας. Στη συνέχεια γίνεται η απογείωση. Ο επισκέπτης θα έχει 30΄πτήσης.

Κυβερνήτης για 40' σε Προσομοιωτή Airbus 320 | Unlimited Adrenaline

Είτε ως Κυβερνήτης του αεροσκάφους Α310 με τον εκπαιδευτής ως συγκυβερνήτης να τον διευκολύνει παρέχοντάς του όση βοήθεια χρειάζεται, σε ένα σύντομο δρομολόγιο μέχρι να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο προορισμού του.

Είτε ως πιλότος του αερομαχητικού F16 με τον εκπαιδευτή να παρίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης και να τον καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αποστολών του.

Φοβάστε τα αεροπλάνα; Αυτός ο πιλότος σας βοηθά να ξεπεράσετε τον φόβο σας - Οικονομία - Athens magazine

Οι εκπαιδευτές μας προσαρμόζουν τόσο την τεχνική ενημέρωση όσο και την πτήση – τις προσομοιώσεις- στο επίπεδό των γνώσεων και της εμπειρίας του καθενός. Εξυπηρετώντας από άτομα χωρίς καμία εμπειρία, έως και επαγγελματίες πιλότους που μπορούν να έχουν πιο προχωρημένες προσομοιώσεις με περισσότερο χρόνο και πιο περίπλοκο σχέδιο πτήσης.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 387, Ηλιούπολη Αττικής                                                      Τηλ: 21 0973 9240

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο Trailer για το The Winchesters!
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα : Γεννιούνται τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος