Το πρώτο Trailer για το The Winchesters!

Το Supernatural ολοκληρώθηκε το 2020 μετά από 15 σεζόν και η ιστορία των Winchesters δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτό γιατί γνωρίζουμε από τον Ιούνιο του 2021 ότι ετοιμάζεται το prequel. Πρόκειται για μία prequel σειρά που θα σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω και θα επικεντρωθεί στους γονείς των Sam και Dean.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και φυσικά, πως άρχισαν μαζί να κυνηγούν τέρατα. Τις ενήλικες εκδοχές του John και της Mary έπαιξαν οι Jeffrey Dean Morgan και Samantha Smith.

Ο Jensen Ackles δήλωσε παλιότερα ότι:

Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Επειδή όπως μας αρέσει να λέμε στη σειρά “τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;” Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς την origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και πως κατέληξε. Οπότε λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=cCL_vwl4XUw

 

Προηγούμενο άρθροΈνα Ιταλικό γαστρονομικό ταξίδι!
Επόμενο άρθροΈνα ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών πτήσης στην Αθήνα
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.