Ξεκίνησε το

Tο Urban Lovers, το μεγαλύτερο street art event της πόλης επιστρέφει για τρεις συνεχόμενες ημέρες (Τρίτη 5, Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουλίου) στο νέο creative hub, το Metaphor Athens!

To event που αναδεικνύει την τέχνη της πόλης καλεί και πάλι όλους τους Αθηναίους που λατρεύουν την street art να εξερευνήσουν τον παλμό της Αθήνας μέσα από ένα event – ύμνο – για την αστική κουλτούρα.

Εννιά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής street art, συγκεκριμένα o Yiakou, ο Αλέξανδρος Κελέκης, o Bran, το Βατόμουρο, η Chrysolie, o Jola, o Gospel, η Nique και ο Soteur θα βρεθούν στο Metaphor Athens για να δημιουργήσουν επί τόπου και μπροστά στο κοινό δικά τους stencil και graffiti έργα σε μεγάλους καμβάδες που θα καλύψουν τους τοίχους του νέου creative hub της πόλης που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη.

Το εορταστικό τριήμερο αφιερωμένο στην πόλη και τους ανθρώπους της πέρα από τις live street art δημιουργίες των πλέον καταξιωμένων street art δημιουργών φιλοξενεί μία urban έκθεση φωτογραφίας εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην ζωή της πόλης.

Είσοδος: Δωρεάν

Δορυλαίου 10, Αμπελόκηποι – Γκύζη – Νέα Φιλοθέη                                                    ΤΗΛ.: 2106451169

Προηγούμενο άρθροΠεριοδική έκθεση: “Οι χαλκοί ενεπίγραφοι πίνακες του Άργους”.
Επόμενο άρθροΜυστήριο 23 “Σινέ-Ελευσίς: IN SITU realities”.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος