Οι The Bad Poetry Social Club (Β. Σέργη, Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, MFS) επιστρέφουν στην καρδιά της Αθήνας, για μία ακόμα μοναδική spoken word performance, σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία τους ομαδική εμφάνιση.
Μετά το breakthrough της Β. Σέργη με το ‘’ΜΟΥ’’ και τον πρώτο τους ομαδικό spoken word δίσκο C I N E M A T I C, οι The Bad Poetry Social Club έρχονται την Τετάρτη 3 Μαίου στην σκηνή του Gazarte για να προλογήσουν και να στρώσουν το χαλί για ένα ακόμη καυτό καλοκαίρι που πλησιάζει.

Θα βρεθούν στην σκηνή για να μας θυμίσουν την τρυφερότητα της άνοιξης και του έρωτα, των καλύτερων ημερών που έρχονται. Φτάνουν στην σκηνή μαζί με την γλυκιά μυρωδιά των πρώτων νερατζιών που ανθίζουν στα βρώμικα πεζοδρόμια, την πρώτη μυρωδιά του γιασεμιού που σκαρφαλώνει στον τοίχο κάποιου στενού.


Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ιδρύθηκε το 2019 στην Αθήνα. Αντικείμενα της ομάδας είναι το spoken word, το video poetry, η αυτοέκδοση και το poetry performance. Έχουν επιμεληθεί και συμμετάσχει σε πληθώρα poetry performances, lives, παραστάσεις και αναλόγιες παρουσιάσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη της έχουν συμμετάσχει σε πληθώρα καλλιτεχνικών φεστιβάλ στην Ελλάδα. Μυθοπλαστικά podcast τους έχουν παρουσιαστεί στο διαγωνιστικό τμήμα podcast του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.


ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ GAZARTE ROOF STAGE

ΩΡΑ: 20:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροStavento και Ήβη Αδάμου στο City Garden Festival 2023
Επόμενο άρθροΟι LOCOMONDO γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την ίδρυσή τους στην Τεχνόπολη