Οι Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ είναι τα φαβορί των πρακτορείων στοιχημάτων για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Πριν από λίγο καιρό φημολογήθηκε ότι ο Τέιλορ – Τζόνσον μπορεί να επιλεχθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ στην επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς, αφού φέρεται να εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κατά τη διάρκεια μυστικής ακρόασης.

Ο Λι Φελπς, εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε: «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταιριάζουν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στις ταινίς δράσης».

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων, ο Τομ Χάρντι είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 6-1, ακολουθούμενος από τους Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ με 8-1, Τζέιμς Νόρτον και Τσιούετελ Ετζιόφορ αμφότεροι με 10-1 και οι Ντάγκλας Μπουθ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Νταν Στίβενς με 12-1.

Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ φαβορί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Οι παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ έχουν δηλώσει ότι η ηλικία είναι σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του πρωταγωνιστή. «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν» τόνισε ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον τον Οκτώβριο αναφερόμενος για τη διαδικασία του κάστινγκ, προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αναζητούν έναν ηθοποιό ηλικίας πάνω από 30 ετών.

Ο Τέιλορ Τζόνσον είναι 32 ετών και ο Κάβιλ 39 ετών.

 

Προηγούμενο άρθρο«Ο Ελύτης για παιδιά»: Μια εξαιρετική πρόταση γνωριμίας με τον μεγάλο Έλληνα ποιητή
Επόμενο άρθροΗ Γερμανία Επέστρεψε Στη Νιγηρία 21 Κειμήλια Του Μπενίν