Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πουλάει το περιοδικό των αστέγων στους δρόμους του Λονδίνου

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, θεάθηκε αυτήν την εβδομάδα στους δρόμους του Λονδίνου να πουλάει τεύχη του περιοδικού των αστέγων Big Issue.

Φορώντας το κόκκινο γιλέκο και το καπελάκι της εταιρίας, τα χαρακτηριστικά σύμβολα των πωλητών, ο Γουίλιαμ θεάθηκε την Τετάρτη κοντά στο Ουεστμίνστερ. Οι άστεγοι συνήθως πωλούν το περιοδικό στους δρόμους και εξασφαλίζουν κάποια έσοδα από τις πωλήσεις αυτές.

artme Prince William
Vitalijus Zuikauskas shared this photo with Prince William who was spotted on the streets of London selling copies of The Big Issue, June 2022. (Vitalijus Zuikauskas)

Σε ανάρτηση στο LinkedIn, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του πρίγκιπα, ο Μάθιου Γκάρντνερ, συνταξιούχος αστυνομικός, ανέφερε ότι ο γαμπρός του εντόπισε τον Γουίλιαμ και απόλαυσε “μια ιδιωτική στιγμή με τον μελλοντικό βασιλιά μας που ήταν σεμνός και εργάζεται ήσυχα στα παρασκήνια, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη“.

https://www.instagram.com/p/CejI0AWINqf/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγές : ΑΜΠΕ-ΜΠΕ- BBC – THE TELEGRAPH

Προηγούμενο άρθρο«Μαγικές εικόνες»: Έκθεση με αντικείμενα από το Μουσείο Κινηματογράφου της Ταινιοθήκης
Επόμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Επιβεβαιώθηκε και γονιδιακά το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.