Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία σειρά από ιστορίες στο προσωπικό της Instagram θέλοντας για ακόμα μία φορά να προειδοποιήσει τον κόσμο αναφορικά με την απάτη που έχει στηθεί γύρω από το όνομά της.
Επιτήδειοι έχουν δημιουργήσει μία σελίδα με μία ψεύτικη συνέντευξη που δήθεν έχει δώσει η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ενημερώνει τον κόσμο για ένα προιόν, το οποίο τη βοήθησε να χάσει κιλά.
Δε χρειάζεται να είναι έμπειρο το μάτι του αναγνώστη ώστε να καταλάβει ότι είναι όλα ψέματα. Η ιστοσελίδα πέρα από την συνέντευξη που ουδέποτε έχει δώσει η Μαρία Κορινθίου, έχει και τη γνώμη ενός ειδικού καθώς και μαρτυρίες. Η προσπάθειά των απατεώνων ώστε να φανεί αξιόπιστη η σελίδα δεν σταματάει εδώ: Χρησιμοποιεί το λογότυπο ενός από τα πιο γνωστά site της Ελλάδας καθώς και σχόλια από ψεύτικους αναγνώστες!
Είναι εύκολο να καταλάβεις αν ένα site είναι πραγματικό ή ψεύτικο. Αρχικά το url είναι ακαταλαβίστικο – τα έγκυρα sites φέρουν το ονομα τους στο url καθώς και πληροφορίες της εκάστοτε σελίδας. Επίσης, συχνά θα βρεις ορθογραφικά λάθη στο κείμενο καθώς και “περίεργη” γραμματοσειρά. Συνήθως στόχος των συγκεκριμένων απατεώνων είναι να λάβει τα στοιχεία της κάρτας σας, επομένως προσοχή!
Πολύς κόσμος επικοινώνησε με τη Μαρία Κορινθίου ρωτώντας την αν ισχύουν όσα διάβασαν για αυτά τα δήθεν σκευάσματα διατροφής και η ηθοποιός, απαντάει σε όλους πως ουδέποτε έδωσε μία τέτοιου είδους συνέντευξη και ότι είναι όλα μια απάτη. Επίσης, έχει κάνει μήνυση και αναμένει από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Ελληνικό Δίκαιο να βρει τους ιθύνοντες και να τους τιμωρήσει.
Τελευταία, εκτός από την ψεύτικη ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει οι απατεώνες αυτοί, έχουν ξεκινήσει να καλούν κόσμο τηλεφωνικά καθώς και να στέλνουν email, αναφέροντας το όνομα της Μαρίας Κορινθίου, ξεπερνόντας κάθε όριο ηθικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Ο.Φ.:


Αποφύγετε ιστοσελίδες και διαφημίσεις που έχουν αυτή τη μορφή:

Προηγούμενο άρθροΒίβλος “έπιασε” τιμή – ρεκόρ σε δημοπρασία
Επόμενο άρθρο“Το Τάβλι” στο Θέατρο Ραχιάς