Τη νέα παραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου MONKS σκηνοθετεί ο Γιάννης Μαυρόπουλος, ενώ επί σκηνής στους ρόλους του Φώντα και του Κόλια συναντάμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τον Χρήστο Τσάβο να αναμετρώνται με τις πάντα επίκαιρες αγωνίες και εμμονές του νεοέλληνα, σε μια παράσταση που συνδέει τους 50άρηδες του χθες με τους 30άρηδες του σήμερα.

Κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας τάβλι, ο δαιμόνιος Φώντας προσπαθεί να πείσει τον γαμπρό του, Κόλια, να ακολουθήσουν ένα παράτολμο, αμοραλιστικό αλλά και εξωφρενικά ουτοπικό σχέδιο για να «πιάσουν την καλή» και να βγουν από το κοινωνικό και οικονομικό τους αδιέξοδο. Η απελπισμένη ανάγκη τους για μια καλύτερη ζωή είναι τόσο μεγάλη, που θα γκρεμίσει κάθε ηθικό φραγμό: δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τη σύζυγο του Κόλια και αδερφή του Φώντα ως ερωτικό «δόλωμα» για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα κεφάλαια που θα τους επιτρέψουν να πραγματώσουν το μεγάλο τους όνειρο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ


Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαυρόπουλος

Παίζουν: Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Φώντας) Χρήστος Τσάβος (Κόλιας)

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Εύα Κουρελιά, Βοηθός σκηνογράφου: Κατερίνα

Κουκότα, Ηχητική επιμέλεια: Μάριος Αποστολακούλης, Φωτισμοί: Γιώργος Μιχαλάκος

Επικοινωνία: Λία Κεσοπούλου, Social Media – Trailer: Ανθούλα Αηδώνη, Φωτογραφίες Zafeiris Photography (Ζαφείρης Σαλμανλής), Ιδέα αφίσας: Εύα Κουρελιά, γραφιστική επιμέλεια: Νίκος Χίντζιος.

Ευχαριστούμε το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για την παραχώρηση σκηνογραφικού υλικού.

Κατάλληλο άνω των 16 ετών. Διάρκεια: 75 λεπτά

Παραγωγή: MONKS Εταιρεία Θεάτρου.

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρία Κορινθίου προειδοποιεί ακόμα μία φορά για τα ψεύτικα φαρμακευτικά σκευάσματα
Επόμενο άρθροΗ Μαρίζα Ρίζου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά