''Ημέρες Θάλασσας'' - Street Party Trouba 2022

Το μεγαλύτερο Street Party επιστρέφει στην Τρούμπα, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00 και την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 20:00, σε δύο βραδιές γεμάτες  μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις!

Οι δρόμοι και τα στενά της θρυλικής περιοχής του Πειραιά που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, σε μια μεγάλη γιορτή, με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής, η οποία έχει αναβαθμιστεί και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης και  της Αττικής γενικότερα.

Ανεβασμένη διάθεση, χαμόγελα παντού – που πλέον μπορούμε και να τα δούμε – και ατέλειωτη μουσική, έρχονται στο μεγάλο Street Party του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Τρούμπα. Ανάμεσα στα μαγαζιά, ξεπροβάλλει το El Chapo, με house  μουσικές επιλογές και συνδυασμούς κοκτέιλς που σε ταξιδεύουν αμέσως σε νησί.

Η γιορτή – θεσμός, για τις «Ημέρες Θάλασσας» επιστρέφει αυτό το ΣΚ 4-5 Ιουνίου, στη θρυλική Τρούμπα και σε μια κοινή συναίνεση, όλα τα μαγαζιά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γίνει η νύχτα αξέχαστη και οι στιγμές μαγικές. Έχουμε φτάσει πια στο καλοκαίρι και όλοι μας περιμένουμε την νυχτερινή βόλτα, που θα αφήσει το μυαλό μας να χαλαρώσει από την έντονη καθημερινότητα.

Έτσι λοιπόν και φέτος, οι δρόμοι και τα στενά της περιοχής που ενέπνευσε καλλιτέχνες και δημιουργούς του κινηματογράφου και του θεάματος, θα υποδεχτεί Πειραιώτες και επισκέπτες στο καλοκαιρινό Street Party, μην το χάσετε!

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ Δράμας – 9ο Drama Pitching Lab
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Οι Οθωμανοί Τούρκοι Κυριεύουν Την Αθήνα
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος