Φεστιβάλ Δράμας – 9ο Drama Pitching Lab

Για ένατη χρονιά φέτος, στο πλαίσιο του 45ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας – DISFF θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο pitching και forum (5-11 Σεπτεμβρίου 2022).

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής λήγει στις 15 Ιουνίου. Το φετινό Pitching Lab/Forum θα διεξαχθεί αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, και η κατάθεση των σχεδίων (αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα) έως Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 +GR 12:00 στο  mail: pitching@dramafilmfestival.gr.

Θυμίζουμε πως το Pitching Lab διδάσκει τεχνικές pitching σε σκηνοθέτες / παραγωγούς, ενώ στο Pitching Forum νέοι σκηνοθέτες και παραγωγοί από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν το project τους, σε ένα pitch διάρκειας 5’ σε παραγωγούς και πιθανούς χρηματοδότες.
Το εργαστήριο στοχεύει να παρέχει στους συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις και τα εργαλεία εργασίας, που είναι ωφέλιμα για την ανάπτυξη μιας πρωτότυπης ιδέας σε ολοκληρωμένο σενάριο και περαιτέρω χρήσιμα για την υλοποίηση μιας ταινίας μικρού μήκους οποιουδήποτε είδους (μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation κ.λπ.).
Η προετοιμασία για Pitching είναι η απαραίτητη διαδικασία, αν θέλετε να δείτε την ιδέα σας να γίνεται ταινία. Δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες που να ορίζουν ένα τέλειο pitch, αλλά σίγουρα υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η εσωτερική διαδρομή που οδηγεί στην αλήθεια της ιστορίας μας.
Bραβεία: Χρηματικά έπαθλα, συμμετοχή στην παραγωγή και τo development, υπηρεσίες εργαστηρίων!
Για περισσότερες πληφορίες: https://www.dramafilmfestival.gr/festival/pitching-lab/
Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου
Επόμενο άρθρο”Ημέρες Θάλασσας” – Street Party Trouba 2022