Η πιο “κρυμμένη” παραλία του κόσμου!

Πρόκειται μάλλον για την πιο δημοφιλή παραλία του Μεξικό, στις νήσους Marieta, κοντά στο Puerto Vallarta. Αν και η πρόσβαση δεν είναι πολύ εύκολη, αυτό δεν αποθαρρύνει τους επισκέπτες.

Μια πανέμορφη παραλία στο Μεξικό που θα σας μείνει αξέχαστη! (pics+video) | Patras Events

Στο εσωτερικό ενός βουνού, που δημιουργήθηκε από επαναλαμβανόμενες εκρήξεις ηφαιστείων από το 1900 και μετά, οι επισκέπτες βρίσκονται κυριολεκτικά μπροστά σε ένα φυσικό θαύμα που όμοιό του δεν υπάρχει αλλού.

Η ασυνήθιστη και καλά κρυμμένη παραλία στο Μεξικό - My Journey - Travel blog for Paphos & Cyprus

Μια μικρή παραλία μέσα στο βουνό δημιουργεί ένα από τα πιο ασυνήθιστα φυσικά τοπία που υπάρχουν στον κόσμο, η πρόσβαση στην οποία γίνεται μόνο με σκάφος ή κολυμπώντας 15 περίπου μέτρα μέσα σε μια σπηλιά.

Το απόλυτο θαύμα της φύσης: Παραλία κρυμμένη σε βουνό!

Τα Marieta Islands αποτελούν έναν μικρό ακατοίκητο παράδεισο, που το 1960 χαρακτηρίστηκε ως εθνικό πάρκο, μετά από την παγκόσμια κατακραυγή που ξέσπασε εξαιτίας των στρατιωτικών δοκιμών που πραγματοποιούσε εκεί το Μεξικό.

Η ασυνήθιστη και καλά κρυμμένη παραλία στο Μεξικό - My Journey - Travel blog for Paphos & Cyprus

Με πρωτεργάτη τον Ζαν Ζακ Κουστό, που κατά καιρούς έκανε διάφορα ερευνητικά ταξίδια στο αρχιπέλαγος των νησιών, το πρόβλημα στα Marieta Islands έγινε διεθνώς γνωστό, αναγκάζοντας τους Μεξικανούς να υποχωρήσουν, σταματώντας κάθε στρατιωτική δραστηριότητα.

Το πιο όμορφο βομβαρδισμένο τοπίο/ Η παραλία της Αγάπης στο Μεξικό | Protagon.gr

Πέρα από το κολύμπι, το ψαροντούφεκο και το καγιάκ, κάθε άλλη δραστηριότητα είναι απαγορευμένη στην περιοχή, που συγκεντρώνει μόνο λίγους τυχερούς επισκέπτες κάθε χρόνο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν για λίγο στον παράδεισο!

Προηγούμενο άρθροΚορινθίου και Αϊβάζης έρχονται στο MEGA;
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος