Βραζιλία: Ρεκόρ Γκίνες σε αιωνόβιο

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει εργαστεί κανείς στην ίδια εταιρεία κέρδισε ο Βάλτερ Όρτμαν, 100 ετών, από την πόλη Μπρουσκ της νότιας Βραζιλίας.

Ο Βάλτερ Όρτμαν εργάστηκε στην ίδια εταιρεία για 84 συναπτά έτη.

Βραζιλία: Ρεκόρ Γκίνες για αιωνόβιο που εργάζεται στην ίδια εταιρεία επί 84 συναπτά έτη!

Παρότι το επίτευγμά του είναι εντυπωσιακό, η συμβουλή που δίνει σε όσους επιζητούν μια μακροχρόνια και επωφελή επαγγελματική σταδιοδρομία είναι εξαιρετικά απλή: «Κάντε αυτό που αγαπάτε και μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό».

«Πρέπει να σου αρέσει η εργασία. Ξεκίνησα να δουλεύω με προθυμία και μαχητικό πνεύμα», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτήν την εβδομάδα.

«Δεν μπορείς απλά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά για να λες απλά ότι εργάζεσαι. Δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται να το αντέξεις», υπογραμμίζει.

Βραζιλία: Ρεκόρ Γκίνες για αιωνόβιο που εργάζεται στην ίδια εταιρία επί 84 συναπτά έτη

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, ο Βάλτερ Όρτμαν ξεκίνησε να δουλεύει στο εργοστάσιο μιας εταιρείας που πλέον έχει την επωνυμία RenauxView, η οποία παράγει υφάσματα. Με την πάροδο των ετών μεταπήδησε σε διοικητικό πόστο και στη συνέχεια έγινε υπεύθυνος πωλήσεων.

Βραζιλία: Ρεκόρ Γκίνες σε αιωνόβιο - «Κάντε αυτό που αγαπάτε και μακριά από πρόχειρο φαγητό» - CNN.gr

Προηγούμενο άρθροΒαλλιάνειο Μέγαρο-Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.
Επόμενο άρθροΗ κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλο τον κόσμο ( φωτογραφίες ).
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.