Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της spinoff σειράς.

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, το Netflix ετοιμάζει μια spinoff μίνι σειρά του επιτυχημένου Bridgerton.

Δημιουργός θα είναι και πάλι η Shonda Rhimes και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι prequel, θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της βασίλισσας Charlotte (Golda Rosheuvel), ενώ θα παρουσιάσει επίσης και τις Violet Bridgerton και Lady Danbury στα νεανικά τους χρόνια.

Η Connie Jenkins-Greig έχει επιλεγεί στον ρόλο της μικρής Violet Ledger, την κόρη της Vivian και του Lord Ledger (Katie Brayben και Keir Charles) στη σειρά. Περιγράφεται ως μια ευγενική και περίεργη έφηβη. Η Golda Rosheuvel θα υποδυθεί τη νεαρή βασίλισσα Charlotte, ενώ ο Corey Mylchreest θα πρωταγωνιστήσει ως ο νεαρός βασιλιάς George.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας και ο επίσημος τίτλος της σειράς, όμως έχει γίνει ήδη γνωστό πως θα κυκλοφορήσει το 2023.

Προηγούμενο άρθροΗ αυθεντική Gerber Baby Ann Turner Cook, το γνωστό πρόσωπο σε χιλιάδες βρεφικά προϊόντα, έφυγε σε ηλικία 95 ετών.
Επόμενο άρθροΜπείτε στη διεθνή σκηνή!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.