Η αυθεντική Gerber Baby Ann Turner Cook, το γνωστό πρόσωπο σε χιλιάδες βρεφικά προϊόντα, έφυγε σε ηλικία 95 ετών.

Η Αν Τέρνερ Κουκ, το πρώτο μωρό της Gerber το πρόσωπο της οποίας έγινε το σήμα της εταιρείας, πέθανε σε ηλικία 95 ετών. «Πολλά χρόνια προτού γίνει μια εξαιρετική μητέρα, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, το χαμόγελο και η εκφραστική περιέργειά της κέρδισε καρδιές παντού και θα συνεχίσει να ζει ως σύμβολο όλων των μωρών», ανέφερε η Gerber, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένειά της Κουκ και σε όποιον «είχε την ευχαρίστηση να τη γνωρίσει».

Πέθανε η Αν Τέρνερ Κουκ- Το πρώτο μωρό στο σήμα της Gerber

Το πρόσωπο της Κουκ είναι το σήμα της Gerber εδώ και πάνω από εννιά δεκαετίες. Όλα ξεκίνησαν με έναν διαγωνισμό που έκανε η εταιρεία για να βρεθεί ένα πρόσωπο για διαφημιστική καμπάνια βρεφικής τροφής.

Who was Ann Turner Cook and how did she die at 94?

Η Ντόροθι Χόουπ Σμιθ- γειτόνισσα της οικογένειας Κουκ- έστειλε ένα απλό σκίτσο με κάρβουνο, σημειώνοντας ότι θα ολοκλήρωνε το σκίτσο αν κέρδιζε. Οι κριτές αγάπησαν τόσο το πρόσωπο αυτό, που όχι μόνο το επέλεξαν αλλά επέμειναν να παραμείνει ως είχε το σκίτσο.

Το αυθεντικό μωρό Gerber Ann Turner Cook πεθαίνει σε ηλικία 95 ετών - Μετασύμπαν Σύντομα

Αυτό το πρόσωπο έγινε τόσο δημοφιλές, που η Gerber το υιοθέτησε ως το επίσημο σύμβολό της εταιρείας το 1931. Από τότε εμφανίζεται σε όλες τις συσκευασίες της εταιρείας και σε κάθε διαφήμιση. Όμως, η ταυτότητα του μωρού παρέμεινε ένα μυστικό για 40 χρόνια, έως το 1978. Σε δημοσκόπηση που έγινε στις ΗΠΑ, οι πολίτες προσπαθούσαν να μαντέψουν ποιο ήταν αυτό το μωρό.

Ann Turner Cook, Wiki, Bio, Died, Family, Husband, Children, Net Worth - HollywoodBios

Οι εικασίες τους κυμαίνονταν από κινηματογραφικούς σταρ όπως ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, μέχρι γερουσιαστές. Επίσης, υπήρχε έντονη φημολογία ότι το μωρό ήταν η Τζέιν Σέιμουρ, αλλά επρόκειτο τελικά για την Αν Τέρνερ Κουκ.

Προηγούμενο άρθροΕπισκέψιμο για το κοινό το 2023 το Σπήλαιο Πετραλώνων.
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της spinoff σειράς.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος