Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον φαινομενικά παντοδύναμο, αλλά απελπιστικά ανασφαλή και εκδικητικό Δία στη νέα σειρά της streaming υπηρεσίας

Ο Χιου Γκραντ έχει υπογράψει για να παίξει τον ρόλο του Δία στην επερχόμενη, μυθολογική σειρά «Kaos» του Τσάρλι Κόβελ για το Netflix, που ξεκινάει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά χαρακτηρίζεται ως τολμηρή, δίνοντας μια σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά την αγάπη, τη δύναμη και τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκραντ πρόκειται να υποδυθεί τον φαινομενικά παντοδύναμο, αλλά απελπιστικά ανασφαλή και εκδικητικό Δία, ο οποίος απολαμβάνει την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών, ώσπου ξυπνά ένα πρωί και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Στη συνέχεια γίνεται νευρικός, οδηγώντας τον σε ένα επικίνδυνο, παρανοϊκό μονοπάτι. Ο Δίας πείθεται ότι έρχεται η πτώση του και αρχίζει να βλέπει τα σημάδια παντού.

Στο εντυπωσιακό καστ θα συμμετέχουν επίσης, οι Janet McTeer, David Thewlis, Cliff Curtis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola και Stanley Townsend.

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει Σήμερα το 3ο Ζωγράφου Summer Festival 2022!
Επόμενο άρθρο8ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.