Ξεκινάει η ομαδική έκθεση Summer Vibes

Η Summer Vibes είναι η ομαδική εικαστική έκθεση που βασικός της στόχος είναι να βιώσουν οι θεατές της καλοκαιρινές δονήσεις σώματος και ψυχής που μόνο η Τέχνη μπορεί να προσφέρει.

Σήμερα 30 Μαϊου,εώς και 25 Ιουνίου, εγκαινιάζεται στον Ελληνο – Γαλλικο Σύνδεσμο μετά από καλοκαίρια που ήταν δύσκολα, με ασφυκτικές ανάσες, προκειμένου να νιώσουμε ζωντανοί, το φετινό καλοκαίρι αποζητά την ανεμελιά, το παιχνίδι, την πραγματική ζωή χωρίς δεύτερες σκέψεις.

24 σύγχρονοι, αξιόλογοι εικαστικοί μέσα από τα έργα τους μας κάνουν να βιώσουμε την Τέχνη τους, παίρνοντας βαθιές ανάσες σε τοπία αντάξιά του και με συνοδοιπόρους ανθρώπινες παρουσίες που αποζητούν την ενέργεια του, που τόσο μας έχει λείψει, μια και μέσα μας οι 4 εποχές μοιάζουν να έχουν χάσει τις πολυσήμαντες διαστάσεις τους.

Η έκθεση παρουσιάζεται στον ιστορικό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στην καρδιά της Αθήνας.

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου και η έκθεση παρουσιάζεται σε συνδιοργάνωση με τη Διεθνή Πολιτιστική Πλατφόρμα ART HUB ATHENS.

Summer Vibes: Ομαδική εικαστική έκθεση στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο | CultureNow.gr

Είσοδος Ελεύθερη.

Πλ. Κολωνακίου 2 (4ος όροφος), Αθήνα                                                                      Τηλ: 21 0360 6231

Προηγούμενο άρθρο” Willow ” : Κυκλοφόρησε το teaser της νέας σειράς του Disney+
Επόμενο άρθροΠανελλήνιες 2022: Τι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους στις εξετάσεις οι υποψήφιοι
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος