Η streaming υπηρεσία Disney+ ετοίμασε μια νέα τηλεοπτική σειρά, που βασίζεται στην επική περιπέτεια φαντασίας Willow του George Lucas.

Το δίκτυο κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου.

Η παραγωγή ξεκίνησε το 2021 και επιστρέφει στα μαγευτικά τοπία της Ουαλίας, όπου γυρίστηκε μεγάλο μέρος της αρχικής ταινίας.

Willow

Στην ταινία Willow (Γουίλοου: Η Οργή των Θρύλων) που κυκλοφόρησε το 1988, η μάγισσα Μπαβμόρντα καταδυναστεύει τη χώρα, ενώ γεννιέται ένα παιδί που σύμφωνα με τον θρύλο θα θέσει τέλος στην εξουσία της. Το μωρό θα πεταχτεί στο ποτάμι για να σωθεί και θα βρεθεί σε ένα χωριό με νάνους. Ο Willow (Warwick Davis) είναι αυτός που θα αναλάβει να κάνει το ταξίδι της σωτηρίας του κι ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με τον πολεμιστή Madmaratigan (Val Kilmer), ο οποίος δεν έχει διάθεση για μάχες.

Ο Jon M. Chu (In the Heights, Crazy Rich Asians) σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο και συμμετέχει στη σειρά κι ως εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jonathan Kasdan (Solo) και Wendy Mericle (Arrow). Το σενάριο ανήκει στον Jonathan Kasdan.

Στο καστ θα δούμε τους Warwick Davis, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Tony Revolori, Amer Chadha-Patel, Dempsey Bryk και Joanne Whalley.

Προηγούμενο άρθροΈρχεται ”Το φυλακτοοοοοοοοοοοό” ένα διαδραστικό μουσικό παραμύθι για παιδιά
Επόμενο άρθροΞεκινάει η ομαδική έκθεση Summer Vibes
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.