Για να καλωσορίσει τον Αύγουστο, το Sani Festival θα διοργανώσει το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, καθώς στο λόφο θα ανηφορίσουν οι θρυλικοί UB40 με τον Ali Campbell. Σε μια συναυλία-γιορτή, ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτι, μια βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό, χορό και αλεγκρία.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, μια παρέα από το Μπέρμινγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι που έμελλε να είναι μακρύ και σπουδαίο. Ένα ταξίδι που άλλαξε για πάντα τη μουσική, «παντρεύοντας» τη reggae με την pop και τη rock και προσφέροντας στον κόσμο αμέτρητα hits. Το όνομα αυτής της παρέας, αυτής της σπουδαίας μπάντας, ήταν UB40, συνώνυμο πια της διασκέδασης, του πάρτι, της χαράς και της reggae. Αμέτρητες επιτυχίες παγκοσμίως, χιλιάδες συναυλίες και για 4 δεκαετίες το κορυφαίο συγκρότημα του είδους, με μόνιμη παρουσία στη κορυφή των charts.

«Red Red wine», «Kingston Town», «Can’t help falling in Love», «Here I Am (Come and take me)» είναι μερικές από τις σπουδαίες επιτυχίες που θα ακουστούν στο stage του Sani Festival, κάτω από το φεγγάρι και τα αστέρια, στον αγαπημένο μας λόφο. Σε μια μαγική βραδιά, ένα απίστευτο μουσικό πάρτι, μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/8/2023 ΣΤΟ SANI RESORT

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρία Κορινθίου «κατεβαίνει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές!
Επόμενο άρθρο«Το Ναυάγιο»: Η νέα δραματική σειρά έρχεται στο Mega