Η ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός Μαρία Κορινθίου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»


Γ. Πατούλης: «Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο του θεάματος, συντάσσεται με τη Νέα Αρχή για μια καλύτερη Αττική»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ηθοποιού, συγγραφέα και παραγωγού Μαρίας Κορινθίου, ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Κεντρικού Τομέα.

Η κυρία Μαρία Κορινθίου σπούδασε υποκριτική σε ακαδημαϊκά ιδρύματα των ΗΠΑ και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα το 2004 κατέκτησε την προτίμηση του κοινού ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Με την ερμηνεία της σε δεκάδες πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχει καθιερωθεί στον χώρο της υποκριτικής, ενώ πρόσφατα απέσπασε ως παραγωγός 36 διεθνή βραβεία για την ταινία μεγάλου μήκους “Abyss In”.

Μέσα από τη δουλειά της ήρθε σε επαφή με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, όπως η κακοποίηση των γυναικών, ενώ η έντονη δραστηριοποίηση της σε φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, αποτέλεσε το έναυσμα για την πιο ενεργή συμμετοχή της στα κοινά, γεγονός που την οδήγησε να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

«Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με καταξιωμένη παρουσία εδώ και χρόνια, είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Νέας Αρχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζοντας την Μαρία Κορινθίου στην παράταξη.

«Για την Περιφέρεια Αττικής, ο πολιτισμός είναι απόλυτη προτεραιότητα και αυτό το έχουμε αποδείξει εμπράκτως, με τη στήριξη εκατοντάδων εκδηλώσεων και τη δημιουργία χώρων τέχνης σε όλη την Αττική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε συνοδοιπόρο στον αγώνα μας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον χώρο του πολιτισμού, μια χαρισματική και ταλαντούχο ηθοποιό με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Καλωσορίζω τη Μαρία Κορινθίου στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης»

Προηγούμενο άρθρο«O Πρώτος από εμάς»: δείτε το trailer της σειράς
Επόμενο άρθροUB40 ft Ali Campbell στο Sani Festival