Ο Τομ Κρουζ τη στιγμή που πετάει με 7G στα γυρίσματα του νέου «Top Gun»

Η ταινία «Top Gun – Maverick», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου. Και όλοι ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Top Gun: Maverick»: Ο Τομ Κρουζ έτοιμος για απογείωση

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Κρουζ δεν ντουμπλάρεται στις επικίνδυνες σκηνές του και τις γυρίζει ο ίδιος.  Ο Κρουζ όχι μόνο το κάνει, αλλά μάς δείχνει και πώς αισθάνθηκε στα γυρίσματα, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε.

Τη σκηνοθεσία του «Top Gun – Maverick» έχει αναλάβει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι, ενώ το νέο γυναικείο πρόσωπο στο πλευρό του Κρουζ θα είναι η Τζένιφερ Κόνελι.

Νέα καθυστέρηση και αναβολή πρεμιέρας για τα Top Gun: Maverick και Mission: Impossible 7 - Enternity.gr

«Δεν ήμουν έτοιμος για ένα σίκουελ μέχρι να βρούμε μια ιστορία άξια για σίκουελ και μέχρι να εξελιχτεί η τεχνολογία ώστε να εμβαθύνουμε στην εμπειρία ενός πιλότου μαχητικού», λέει ο ίδιος ο Τομ Κρουζ για την ταινία.

Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα οι συντελεστές συνεργάστηκαν με το Ναυτικό και τη σχολή Top Gun προκειμένου να εκπαιδευτούν και οι σκηνές να γίνουν απόλυτα ρεαλιστικές. Οι ηθοποιοί υποβλήθηκαν σε τρεις μήνες σκληρής εκπαίδευσης, η οποία περιλάμβανε και επιβίωση κάτω από το νερό.

Αναφορικά με τις πτήσεις, που είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας,, οι ηθοποιοί μπήκαν αρχικά σε μονοθέσια αεροσκάφη προκειμένου να συνηθίσουν το συναίσθημα και αργότερα σε μεγαλύτερα και ταχύτερα πολεμικά αεροσκάφη.

 

Προηγούμενο άρθροΟι πιο πολυτελείς καμπίνες κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο.
Επόμενο άρθροΤο Κάστρο ντε Χάαρ..με δικό του φάντασμα έναν Ιππότη!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.