Το «Stranger Things» τελειώνει, αλλά όχι ακριβώς.

Tο λατρεμένο από το τηλεοπτικό κοινό «Stranger Things» επιστρέφει με τα δυο τελευταία επεισόδια της τέταρτης και προτελευταίας του σεζόν.

Και μπορεί να έχει ανακοινωθεί ότι η επόμενη σεζόν, η πέμπτη, θα ολοκληρώσει τη σειρά, όως όπως κάθε τηλεοπτικό χρυσωρυχείο, ήταν απόλυτα αναμενόμενο ότι με κάποιον τρόπο θα υπάρξει συνέχεια. Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ακολουθήσει μια spin off σειρά.

artme Stranger Things:

Τα αδέρφια Ντάφερ, οι δημιουργοί της σειράς, μιλώντας στο Variety, απέφυγαν να δώσουν κάποιες λεπτομέρειες, εξηγώντας όμως ότι το spin off δεν θα ξεκινήσει την παραγωγή του πριν το τέλος της πέμπτης σεζόν.

«Υπάρχει μια εκδοχή του η οποία αναπτύσσεται παράλληλα με την 5η σεζόν, αλλά δεν θα κάνουμε και τα γυρίσματα παράλληλα. Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα θα αρχίσουμε να εμβαθύνουμε σε αυτό μόλις ολοκληρώσουμε τα οπτικά εφέ της 5ης σεζόν, τότε ο Ματ και εγώ θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε πραγματικά με αυτό», είπε ο Ρος Ντάφερ.

artme Stranger Things

Ο Ματ Ντάφερ εξήγησε ότι ακόμη και το Netflix δεν έχει απολύτως καμιά ιδέα τι ετοιμάζουν με αυτή την σειρά και ότι «θα είναι κάτι που ούτε οι ίδιοι το περιμένουν»

«Σκεφτήκαμε “είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε ανεξάρτητα με το αν σχετίζεται με το Stranger Things;” Ακόμα κι αν αφαιρούσαμε τον τίτλο “Stranger Things” από την σειρά αυτή (το spin-off), είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Θα είναι διαφορετικό από αυτό που περιμένει ο καθένας, συμπεριλαμβανομένου και του Netflix», κατέληξε.

artme Stranger Things

Προηγούμενο άρθροΘερινό Σεμινάριο Υποκριτικής παρέα με την Στεφανία Γουλιώτη.
Επόμενο άρθρο”Arcadia”: Η έκθεση του Χάρη Γαβρήλου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.