Ο Bill Skarsgard είναι ο διαβόητος ληστής “Clark Olofsson” στη νέα σειρά του Netflix

Το Netflix διέθεσε το επίσημο trailer από τη νέα μίνι σειρά “Clark” (Κλαρκ), η οποία είναι βασισμένη στην απίστευτή -όπως λέει- ιστορία του Clark Olofsson. Βασισμένη, λοιπόν, στην αλήθεια και τα ψέματα του διαβόητου Σουηδού ληστή τραπεζών από τον οποίο προέκυψε και ο όρος “Σύνδρομο της Στοκχόλμης”.

Trailer Από Την Μίνι Σειρά "Clark" Του Netflix - Cinemode.gr

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια και σε αυτά θα δούμε τον Bill Skarsgard στο ρόλο του Olofsson, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonas Åkerlund. Πλάι στον Skarsgard θα βρίσκονται και οι Alicia Agneson, Wilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Peter Viitanen, Hanna Björn, Lukas Wetterberg και Agnes Lindström Bolmgren.

Clark: To... Σύνδρομο της Στοκχόλμης έρχεται στο Netflix

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Κλαρκ Όλοφσον, του αμφιλεγόμενου εγκληματία πίσω από το “σύνδρομο της Στοκχόλμης”, βασισμένη στις αλήθειες και τα ψέματά του.

Το “Clark” θα παίξει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Netflix στις 5 Μαΐου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον παρακάτω player.

Προηγούμενο άρθροΛούβρο: Ένα κορυφαίο Μουσείο Τέχνης παγκοσμίως.
Επόμενο άρθροΝτάνιελ Ντέι Λιούις: Είναι συνταξιούχος και ασχολείται με την ξυλουργική.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.