Είναι μεγάλη τιμή να ανοίξουμε τις πόρτες του στούντιο στον εξαιρετικό Neil Patrick Harris. Ποιος είναι, γιατί έρχεται και τι ετοιμάζει; Θα πρέπει να περιμένετε. Όμως σας υπόσχομαι, οι σκηνές που γυρίζουμε τώρα είναι εκτός κλίμακας. Doctor, πρόσεχε!“, ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του showrunner της σειράς Russell T. Davies.

artme Neil Patrick Harris  Doctor Who

Την επερχόμενη χρονιά ο Doctor γιορτάζει τα 60 χρόνια κι ετοιμάζει πολλά! Εκτός λοιπόν από την επιστροφή του 10ου Doctor και της companion του Donna, επιστρατεύεται ο Neil Patrick Harris, πιθανόν σε ρόλο κακού.

Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία με την εμφάνισή του και λεζάντα “Ο μεγαλύτερος εχθρός που αντιμετώπισε ποτέ ο Doctor!” κάτι που προδίδει ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα, όχι με καλές διαθέσεις.

New addition: Neil Patrick Harris, 48, has joined the cast of Doctor Who to play the 'greatest enemy the Doctor has ever faced' and is filming scenes set to air next year

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού 2022
Επόμενο άρθρο“Stranger Things “: Νέες φωτογραφίες από το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.