Το σπιτάκι των Χόμπιτ!

Σε ένα χωριουδάκι στα όρη Catskills, στη λίμνη Kenoza, σε απόσταση μόλις τριών ωρών από τη Νέα Υόρκη, ένα σπιτάκι περιμένει όσες και όσους επιθυμούν να καταλύσουν σε ένα σπίτι των Χόμπιτ στο Shire του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Προορισμός: το χωριό των Χόμπιτ

Ο προορισμός προσφέρεται στην πλατφόρμα Airbnb και το κατάλυμα συνοδεύεται και από σάουνα που τροφοδοτείται με ξύλο και η οποία εξωτερικά είναι επενδεδυμένη με τα ίδια πέταυρα όπως και το σπιτάκι ενώ το θολωτό σχήμα της απηχεί το σχήμα της στέγης του καταλύματος.

Έξω από τη Νέα Υόρκη μπορούμε να μείνουμε σε ένα σπίτι των Χόμπιτ | mykosmos.gr

Το κατασκευασμένο στο χέρι σπιτάκι στο “ The Shire” βρίσκεται σε ένα «σκηνικό που μοιάζει με εγγλέζικο κήπο» με θέα ένα λιβάδι και δάση όλο φτέρες. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τέσσερις επισκέπτες, διαθέτοντας ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, λουτρό, μικρή κουζίνα και τραπεζαρία η οποία επίσης μπορεί να μετατραπεί σε δεύτερο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Έξω, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους υπαίθρια εστία φωτιάς και εγκατάσταση για μπάρμπεκιου.

Ανακαλύφθηκε σπιτάκι των Χόμπιτ λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη (φωτό) – Pronews.gr

Οι ιδιοκτήτες εξηγούν ότι οι επισκέπτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη βασική τριώροφη αποθήκη που είναι κοντά καθώς και σε κανό και καγιάκ για «περιπέτειες» στις λιμνούλες του κτήματος ή στη λίμνη Kenoza που απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προηγούμενο άρθροΕλληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.
Επόμενο άρθροΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Ο 2ος Κύκλος Έρχεται στο Star.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος