Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''!

Τι κοινό έχουν σχεδόν όλοι -αν όχι όλοι- οι Αθηναίοι; Τα νεύρα. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και η πίεση πολλή, με αποτέλεσμα συχνά να μην υπάρχει διέξοδος εκτόνωσης.

artme Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''!

Το πρώτο rage room στην Ελλάδα έρχεται να δώσει τη λύση. Μπείτε μέσα και κάντε τα όλα λίμπα. Η ιδέα δεν είναι βέβαια πρωτοποριακή, αφού rage rooms υπήρχαν στο εξωτερικό ήδη πριν το Λίμπα. Ωστόσο το concept ταιριάζει απόλυτα σε μια πόλη οι κάτοικοι της οποίας αγχώνονται και ασφυκτιούν.

artme Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''!

Στο Λίμπα, λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Φοράτε τη στολή προστασίας, παίρνετε τα ρόπαλα και σπάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Το δωμάτιο έχουν προτιμήσει επισκέπτες όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι και ηλικιωμένους. Ενώ οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το τι και πόσα θα σπάσετε. Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό.

artme Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''!

Τριγυρνάς στα στενάκια του Ψυρρή και ξαφνικά και ακούς μπουκάλια να σπάνε, ρόπαλα να κοπανάνε και μια αρμονική μελωδία του Αντόνιο Βιβάλντι να παίζει στο βάθος, όσο ξαλαφρωμένοι πιτσιρικάδες ανεβαίνουν δύο δύο τα σκαλιά από μία υπόγα στην οδό Πιττάκη.

artme Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''!

Αν έχεις δύσκολη μέρα στην δουλειά, τσακωμό με το ταίρι σου, σε πρόδωσε φίλος σου ή σου βάζει φωνές το αφεντικό; Αν έχεις έναν λόγο να θες να τα σπάσεις όλα στην κυριολεξία, σου προσφέρεται η ευκαιρία αυτή απλόχερα στο Λίμπα, το πρώτο δωμάτιο θυμού στην Αθήνα.

Όλα "Λίμπα": Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα, όπου σπας τα πάντα και ξαλαφρώνεις

Οι τιμές ξεκινάνε από 5 ευρώ και δεν έχουν ταβάνι. Εξαρτάται από τι θα σπάσεις, καθώς κάθε αντικείμενο (π.χ. μπουκάλια, πιάτα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά κλπ ) έχει την τιμή του,την όρεξή σου και το που θα σταματήσεις. Υπάρχουν φυσικά και διάφορα πακέτα όπως του να σπάσεις 20 μπουκάλια μαζί με έναν φίλο σου έναντι 10 ευρώ συνολικά συν ένα δώρο από το μαγαζί.

artme Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''!

Ή μπορείς, πάλι με ένα φίλο σου αν θες, και στην τιμή των 30 ευρώ συνολικά, να σπάσεις 30 πιάτα και 30 μπουκάλια. Φυσικά έχεις την επιλογή να ψωνίσεις δικά σου αντικείμενα ή απλά να φέρεις κάτι δικό σου και να το σπάσεις εκεί επί τόπου. Να σημειώσουμε ότι το Λίμπα σου προσφέρει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και στολή προστασίας.

Info: Λίμπα, Πιττάκη 6, Αθήνα, 6981373351

Προηγούμενο άρθροHouse of the Dragon: Video από τα παρασκήνια.
Επόμενο άρθροPink Floyd: «Dark Side of the Moon – 50-Year Anniversary» στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος