Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας επιστρέφει!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου το 9ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο, 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής και μοναδικό κοντά στην Αττική που πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, στo οροπέδιο του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων και ανάμεσα στα δέντρα.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας δραστήριος και δυναμικός οργανισμός που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την ομορφιά της περιοχής. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος όσοι προμηθεύονται 3ήμερα εισιτήρια μπορούν να κατασκηνώσουν δωρεάν στο βουνό, σε μια τεράστια έκταση γεμάτη αιωνόβια έλατα. Για τις μέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στήνονται και λειτουργούν εστιατόρια και καφέ για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.

Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση είναι ελάχιστη. Η περιοχή απέχει 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα, ενώ οι παραλίες του Κορινθιακού κόλπου βρίσκονται σε απόσταση μόλις μισής ώρας με το αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με τη ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑΔημήτρης Ζερβουρδάκης με τη Γ. ΝταγάκηΓεωργία Παλαιολόγου

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ με τους Φώτη Σιώτα, Ιουλία Καραπατάκη, Π ΜάλαμαΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣSailing Driftwoods

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣΒΕΒΗΛΟΣThe Last Verse

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινός κατάλογος βιβλίου: Διάλεξε τον τίτλο του καλοκαιριού σου!
Επόμενο άρθροΣτα Βράχια Της Πειραϊκής.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος