Καλοκαιρινός κατάλογος βιβλίου: Διάλεξε τον τίτλο του καλοκαιριού σου!

Αν το αγαπημένο σου βιβλίο ήταν γεύση παγωτού, ποια θα ήταν; Αν ήταν ένα μέρος ή μία ιστορική εποχή, ποια θα επέλεγες; Αν θελήσεις να ξαναζήσεις την εφηβεία σου για λίγο, ποιο βιβλίο θα διάλεγες; Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Και το παιχνίδι των ερωτήσεων μπορεί να συνεχιστεί πάνω σε ένα καράβι, μέσα σε ένα τρένο ή στην παραλία απολαμβάνοντας τα μαβιά χρώματα του ουρανού.

Κάθε αναγνώστης έχει το δικό του προσωπικό βλέμμα, τη δική του αντίληψη που μεταβάλλεται ανάλογα με τη ψυχική διάθεση και τον χρόνο που διαθέτει. Ένα βιβλίο επιλέγεται, απολαμβάνεται και εκτιμάται από την υποκειμενική αίσθηση που αφήνει σε κάθε αναγνώστη. Με όποιον τρόπο, σε όποιον τόπο και σε όποιον χρόνο επιλέξει, θα αφήσει το αποτύπωμά του. Γιατί η ανάγνωση ενός βιβλίου είναι εσωτερική διαδρομή, είναι η τέχνη της ζωής.

Τα βιβλία του καλοκαιριού σου: νέος κατάλογος βιβλίου Public! | Public Blog

Ο καλοκαιρινός κατάλογος βιβλίου Public 2022 μόλις κυκλοφόρησε και σε περιμένει για να διαλέξεις τον τίτλο του δικού σου καλοκαιριού. Και αν νιώθεις πως χρειάζεσαι μια ακόμη βοήθεια στην ερώτηση «Τι να διαβάσω φέτος στις διακοπές μου», τότε μπορείς να κάνεις και το κουίζ που ετοίμασε για εσένα η ομάδα Public.

Βιβλία και διακοπές πάνε μαζί, και η ομάδα βιβλίου των Public το γνωρίζει καλύτερα από όλους. Για αυτό άλλωστε και ετοίμασαν για μία ακόμη χρονιά, έναν μοναδικό καλοκαιρινό κατάλογο βιβλίου.

Καλοκαιρινός κατάλογος βιβλίου Public: Διάλεξε τον τίτλο του καλοκαιριού σου

Όλες οι αναγνωστικές προτάσεις συγκεντρωμένες ανά θεματική για εύκολη περιήγηση, πρόταση της καταρτισμένης ομάδας βιβλίου του Public, η οποία εργάζεται καθημερινά στα βιβλιοπωλεία και στα γραφεία. Ξεφύλλισε τον καλοκαιρινό κατάλογο και βρες τον τίτλο του καλοκαιριού σου.

Στις σελίδες του καταλόγου, οι έννοιες ελευθερία και αυτοέκφραση γίνονται οδηγοί μας. Εικόνες, λέξεις, προτάσεις όλα σε ένα εορταστικό πρελούδιο. Άσε το μυαλό σου και τη φαντασία σου να περιπλανηθεί στις σελίδες του φετινού καλοκαιρινού καταλόγου μας. Όλα τα μέρη, οι στιγμές, ευνοούν την ανάγνωση, αλλά η καλοκαιρινή διαστολή του χωροχρόνου, ανοίγει περισσότερο τις επιλογές και τις διαδρομές του μυαλού.

Καλοκαίρι: Τα 10 καλύτερα βιβλία για την παραλία!

Οι προτάσεις αυτές συγκεντρώθηκαν σε έναν 68σέλιδο κατάλογο που σε περιμένει τόσο στα καταστήματα των Public όσο και διαδικτυακά, να τον ξεφυλλίσεις, και να ανακαλύψεις τον επόμενο αναγνωστικό σου σταθμό. Εκείνο το βιβλίο με το οποίο θα ταυτιστείς περισσότερο διαλέγοντας τον τίτλο του δικού σου καλοκαιριού, ανάμεσα σε επιλογές, από ελληνική πεζογραφία, αστυνομικά και τίτλους μυστηρίου που θα διαβάσεις με κομμένη την ανάσα, βιβλία ιστορίας και επικαιρότητας, βιβλία μυστηρίου και φαντασίας, graphic ιστορίες, αλλά και παιδική και εφηβική λογοτεχνία χωρισμένη ηλικιακά για τη διευκόλυνσή σου.

Καλοκαιρινός κατάλογος βιβλίου Public: Διάλεξε τον τίτλο του καλοκαιριού σου

Γύρνα στις σελίδες 4 και 6 για να ανακαλύψεις τα βιβλία που αγαπήθηκαν περισσότερο και που σίγουρα θα κατακτήσουν τη δική τους θέση στη καρδιά σου. Στη σελίδα 23 θα βρεις βιβλία που κρύβουν το μυστικό της ευτυχισμένης ζωής ενώ στη σελίδα 36 θα ανακαλύψεις τίτλους για έρωτες σε ταραγμένα, σκοτεινά χρόνια, τίτλους που λάτρεψε το BookTok, βιβλία για μικρούς αναγνώστες, και δεκάδες ακόμα προτάσεις που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Public Book Awards: Βιβλία που κέρδισαν και ακόμα τα διαβάζουμε! | Public Blog

Μέσα σε 68 σελίδες, εικονογραφημένες από την ομάδα του elculture, συνοδευόμενες από το ταξιδιάρικο εξώφυλλο της εικονογράφου Στέλλας Δημητρακοπούλου, το καλοκαιρινό σου βιβλίο σε περιμένει να το ανακαλύψεις.

Προηγούμενο άρθροΜόντι Νόρμαν: Ο συνθέτης των ταινιών Τζέιμς Μποντ έφυγε από τη ζωή στα 94 του χρόνια.
Επόμενο άρθροΤο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας επιστρέφει!