Το Μοίρασμα Ενισχύει Τον Νόμο Της Έλξης
Γεια σας είμαι η Θεώνη Καράμπαλη και είμαι Πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα.
Η μέθοδος Θήτα είναι μια σύγχρονη ενεργειακή θεραπεία που διαισθητικά εντοπίζει μέσα από τα κύματα θήτα του εγκεφάλου μας όλα αυτά που μας μπλοκάρουν. Όλα αυτά που μας πιέζουν. Όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν και έχει την δυνατότητα να επαπρογραμματίσει τις πεποιθήσεις μας μέσα από την δύναμη της σκέψης μας και του οραματισμού.
Δεν είναι θαυμάσιο να γνωρίζεις πως την μοίρα σου την ορίζεις εσύ και πώς εσύ είσαι κυρίαρχος της ζωής σου;Πώς μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητά σου ανά πάσα στιγμή το θελήσεις και όταν νιώσεις πώς ήρθε η ώρα;
Είμαι τόσο χαρούμενη που συντονιζόμαστε μαζί από αυτή την συχνότητα.Κατά την ενέργεια τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάτι έχετε να μάθετε εσείς από εμένα και κάτι έχω να μάθω και εγώ από εσάς και αυτό είναι υπέροχο.
Θα μου πείτε τι δουλειά έχει μία ενεργειακή θεραπεία σε μία στήλη ενός περιοδικού τέχνης! Και όμως έχει πάρα πολύ μεγάλη σχέση γιατί θέλει μεγάλη τέχνη να γκρεμίσεις την παλιά ζωή σου που ήταν γεμάτη φόβους, φοβίες και ανασφάλειες και να την ξαναχτίσεις με γερά θεμέλια από την αρχή γεμάτη ΦΩΣ, αγάπη,σιγουριά, αποδοχή και πίστη.
Θα είμαστε μαζί κάθε εβδομάδα και θα μοιράζομαι την ενεργειακή γνώση μου για το πώς μπορείτε να κάνετε την ζωή σας καλύτερη, ευκολότερη και πιο απολαυστική κατά θείο δικαίωμα. Εσείς με την σειρά σας μπορείτε αυτή την γνώση να την μοιράζεστε για να υπάρχει ροή στην ενέργεια και μην εκπλαγείτε αν παρατηρήσετε πως η θετική ενέργεια αυτή έρχεται πίσω σε εσάς με διάφορους τρόπους πολλαπλή.Γιατί πολύ απλά έτσι λειτουργεί ο νόμος της έλξης.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανοίξουμε τα μάτια μας να πετάξουμε τα σκούρα γυαλιά μας και να δούμε την ζωή στα μάτια κατάματα και να της πούμε:
“Ήρθα εδώ για ζήσω το όνειρό μου και να περάσω καλά και αυτό θα κάνω “.
Πάμε να κάνουμε το ταξίδι αυτό πιο εύκολο μαζί.Ανοίξτε τα φτεράκια σας.Ετοιμαστείτε για απογείωση.
Καλή μας αρχή.
Προηγούμενο άρθροAthens Music Week 2022 – Open Call για νέους καλλιτέχνες.
Επόμενο άρθροΝέο Βιβλίο : Mariana Leky ” Το όνειρο της Ζέλμα “.
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.