Το κοστούμι του Τζορτζ Κλούνεϊ από την ταινία Βatman σε δημοπρασία.

Oι θαυμαστές των ταινιών Βatman μπορούν τώρα να κάνουν δικό τους το εμβληματικό κοστούμι που φόρεσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του υπερήρωα, πλήρες, ακόμη και με ρεαλιστικά διαμορφωμένες θηλές.

Η Heritage Auctions δημοπρατεί τη διαβόητη στολή του Μπάτμαν που φορούσε ο Κλούνεϊ στο «Batman & Robin» το 1997. Η ταινία ήταν η συνέχεια του «Batman Forever», αλλά ήταν μια αποτυχία στο box office.

Το 2017, ο σκηνοθέτης Τζόελ Σουμάχερ έφτασε στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη για την απογοήτευση των θαυμαστών με την ταινία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vice. Μία από τις πτυχές της ταινίας που θεωρείται πολύ αποτυχημένη ήταν τα κοστούμια, ειδικά του Κλούνεϊ.

Ο Σουμάχερ είπε στο Vice ότι το σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από ελληνικά αγάλματα και απεικονίσεις ιατρικής ανατομίας. Η δημοπρασία ξεκινά στις 22 Ιουλίου και η αρχική προσφορά είναι 40.000 δολάρια. Κατασκευασμένη από λάτεξ, βινύλιο, ρητίνη, δέρμα και άλλα στοιχεία, η στολή έχει μονταριστεί σε μια κούκλα σε φυσικό μέγεθος με «ρεαλιστικό κεφάλι του Τζορτζ Κλούνεϊ», σύμφωνα με την Heritage Auctions.

Η στολή περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό κάλυμμα κεφαλιού του Batman, μια ολόσωμη κάπα, ένα χιτώνα, καλσόν, γάντια και μπότες μέχρι το γόνατο. Το κοστούμι είναι το πέμπτο στο franchise ταινιών Batman.

Τα αντικείμενα που σχετίζονται με το franchise, πάντως, μοσχοπουλιούνται στις δημοπρασίες. Τον περασμένο Μάιο, ένα σπάνιο τεύχος του κόμικ που παρουσίαζε τον χαρακτήρα του Μπάτμαν πουλήθηκε για πάνω από 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή : CNN

Προηγούμενο άρθροThe Ellinikon Experience Park: Πρωτότυπες δράσεις για το καλοκαίρι.
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Έφυγε Απο Τη Ζωή Ο Στρατής Μυριβήλης.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.