Το Dragons’ Den έρχεται στον ΑΝΤ1

To «Dragons’ Den» δεν είναι απλώς ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι μια παραγωγή που δίνει έμφαση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, επιβραβεύει νέες ιδέες και πραγματοποιεί όνειρα!

Άδραξε την ευκαιρία να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να γίνεις το next big thing των επιχειρήσεων!

  • Έχεις μια δυνατή επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις τα χρήματα που θα την απογειώσουν;
  • Σχεδιάζεις να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου, αλλά χρειάζεσαι επενδυτή;
  • Θέλεις το νέο σου προϊόν να κατακτήσει την αγορά, αλλά σου λείπει το κεφάλαιο;

Το «Dragons’ Den» –γνωστό και ως Shark Tank– προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια. Πάνω από $600.000.000 έχουν επενδυθεί παγκοσμίως.

Η τούρτα του Σάκη Τανιμανίδη θα μπορούσε να πάρει βραβείο!Φέτος, παίρνει ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, για να αναδείξει το next best thing της ελληνικής business και startup κοινότητας.

Μια πατέντα, μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία, ένα προϊόν που χρήζει εξέλιξης, ένα καινοτόμο application, ακόμα και ένα απλό οικιακό project παρουσιάζονται στους πέντε Dragons (επενδυτέςχρηματοδότες) με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους. Οι Dragons είναι έτοιμοι να διακρίνουν τη συνταγή της επιτυχίας και να τη στηρίξουν, τόσο με το κεφάλαιο όσο και με την εμπειρία τους.

Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες. Οι Dragons είναι έτοιμοι να σε συναντήσουν!

Δήλωσε συμμετοχή στο www.antenna.gr/dragonsden 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Executive Producer: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης
Παραγωγή: Antenna Studios

 

Προηγούμενο άρθρο15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου
Επόμενο άρθροΠολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος 2022