15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου

Το Παλάτι των Ιπποτών της Ρόδου ανοίγει και φέτος τις πύλες του για να υποδεχθεί για 15η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου.

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, η οποία έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, και στο Αρχαίο Ωδείο της Ρόδου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου ιδρύθηκε το 2007, με στόχο την αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας του πανέμορφου αυτού τόπου, την προώθηση του Πολιτιστικού Τουρισμού, καθώς και την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.

Από το 2007 έως σήμερα, σημαντικές ορχήστρες, μουσικά σχήματακαι διακεκριμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν παρουσιαστεί στο φεστιβάλ, το οποίο επικεντρώνεται στην κλασική μουσική και την όπερα, καθώς και την παρουσίαση Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων δημιουργών, σε ένα συνδυασμό με πρωτοποριακά crossover μουσικά σχήματα και σόου που εντυπωσιάζουν.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα Έναρξης Εκδηλώσεων: 21:00, Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου 7, 8, 13, 14/9 & Αρχαίο Ωδείο Ρόδου (9/9)

www.rhodes-festival.gr

Προηγούμενο άρθροMadrugada | Πάρτε μέρος στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν !
Επόμενο άρθροΤο Dragons’ Den έρχεται στον ΑΝΤ1
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος