Το Dennis Severs’ House στο Λονδίνο.

Το σπίτι του Dennis Severs στην Folgate Street του Λονδίνου είναι ένα «δράμα νεκρής φύσης» που δημιουργήθηκε από τον Dennis Severs, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης και έζησε σε αυτό μέχρι το θάνατό του, ως μια «ιστορική φαντασία» για το πώς θα ήταν η ζωή μέσα σε μια οικογένεια Ουγενότοι υφαντουργοί μεταξιού.

Things To Do: Dennis Severs' House

Είναι ένα διατηρητέο γεωργιανό σπίτι με ταράτσα στο Spitalfields στο East End , κεντρικό Λονδίνο , Αγγλία. Από το 1979 έως το 1999 έζησε ο Dennis Severs, ο οποίος σταδιακά αναδημιουργούσε τα δωμάτια ως χρονοκάψουλα στο στυλ των προηγούμενων αιώνων. Ο φίλος του Severs, Dan Cruickshank είπε: “Δεν προοριζόταν ποτέ να είναι μια ακριβής ιστορική δημιουργία μιας συγκεκριμένης στιγμής – ήταν μια υπενθύμιση ενός κόσμου. Ήταν ουσιαστικά ένα θεατρικό σκηνικό.”

Dennis Severs' House (Λονδίνο, Αγγλία) - Κριτικές - Tripadvisor

Μετά το κλείσιμο λόγω της πανδημίας του Covid , το σπίτι άνοιξε ξανά για το κοινό στις 29 Ιουλίου 2021. Ένας μεγάλος θησαυρός από ηχητικές κασέτες που βρέθηκαν έχουν συμπυκνωθεί για να δημιουργήσουν μια νέα περιοδεία του Dennis Severs ,που διευθύνεται από έναν ηθοποιό.Το λατινικό μότο του οίκου είναι Aut Visum Aut Non! : «Ή το βλέπεις ή δεν το βλέπεις».

Dennis Severs' House (Λονδίνο, Αγγλία) - Κριτικές - Tripadvisor

Το σπίτι βρίσκεται στη νότια πλευρά της οδού Folgate και χρονολογείται από το 1724 περίπου. Είναι ένα από μια βεράντα με σπίτια (αρ. 6–18) χτισμένα από καφέ τούβλο με επίδεσμους από κόκκινο τούβλο, σε τέσσερις ορόφους και με υπόγειο. Ο κατάλογος για το σπίτι, που συντάχθηκε το 1950, περιγράφει το Νο. 18 ως με βαμμένη πρόσοψη και με κουφώματα στον πρώτο όροφο εμπλουτισμένα με μοτίβο πέργκολας.Μέχρι το 1979 το σπίτι ήταν πολύ κατεστραμμένο. διασώθηκε από το Spitalfields Historic Buildings Trust , μια φιλανθρωπική οργάνωση για τη διατήρηση της αρχιτεκτονικής.

Dennis Severs' House at 18 Folgate Street is the still life drama of the bygone era ...Κάθε ένα από τα 10 δωμάτια αυτού του παλιού σπιτιού που χτίστηκε το 1724, αναπαριστά πως ήταν όταν κατοικούσαν εκεί οι ιδιοκτήτες του, σε διαφορετικές εποχές του 18ου, του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα. Θα δείτε αναμμένα κεριά και μισοτελειωμένα γεύματα και θα ακούσετε ακόμη και φωνές.

Dennis Severs House: Silent Night Tour | Archaeology Travel

Το σπίτι του Dennis Severs στο Spitalfields δεν είναι ένα μουσείο, αλλά ένα ιδιωτικό σπίτι που ανοίγει στο κοινό ως μια κάψα χρόνου στο παρελθόν του Λονδίνου.

Feature | Inside Dennis Severs' House - The London Magazine

Ο αμερικανός Dennis Severs έζησε εδώ, χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και άλλες οικιακές ανέσεις, ενώ παράλληλα δημιούργησε ένα σπίτι υφασμάτινου μεταξιού του Huguenot για τον κ. Isaac Jervis, την οικογένειά του και τους απογόνους του. Η οικογένεια Jervis είναι φανταστική, αλλά η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτη, αν και δεν σκεφτόμαστε ότι η ιστορική ακρίβεια ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το έργο.

Dennis Severs House at Christmas Photography | Susannah Fields Photography

Νιώστε σα να εισβάλετε σε ένα ιδιωτικό σπίτι, με μια επίσκεψη στο Dennis Severs’ House. Έχει σχεδιαστεί ως ένα ζωντανό μουσείο στο οποίο οι επισκέπτες αισθάνονται σαν να περιμένουν τους ιδιοκτήτες.

Dennis Severs' House transforms for Christmas

Προηγούμενο άρθρο«Παγιδευμένοι»: Η νέα δραματική αστυνομική σειρά που έρχεται στον ΑΝΤ1.
Επόμενο άρθρο«Έρωτας Φυγάς» : Τα πάντα για τη νέα σειρά του ΟΡΕΝ.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος