Το Colourday Festival επέστρεψε και ήταν μοναδικό!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου το Colourday Festival 2022. Μετά από 3 χρόνια απουσίας, το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ επέστρεψε και χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει το πιο χρωματιστό γεγονός της χρονιάς.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 12:00 και η αρένα πλημμύρισε από χαμογελαστά πρόσωπα έτοιμα να ζήσουν την καλύτερα ημέρα της ζωής τους. On stage και μέχρι να ξεκινήσουν τα lives ο MUSIC 89,2 με την Ευαγγελία Τσιορλίδα και την Αστερόπη Χαϊνά, που κρατούσαν συντροφιά στο συγκεντρωμένο πλήθος που απολάμβανε δραστηριότητες και παιχνίδια στα περίπτερα των χορηγών του event.

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήραν οι warm up djs που προετοίμασαν το κοινό για την εμφάνιση αγαπημένων καλλιτεχνών. Πρώτη live act παρουσία επί σκηνής, η πρωτοεμφανιζόμενη Alex Manti, έκλεψε τα βλέμματα με την πολύχρωμη εμφάνισή της. Στην συνέχεια, οι Dj Timo και Nassauce που ξεσήκωσαν το κοινό με τις δύο μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς, «Bella» και «Meli-Gala»!

Ακολούθησε το εντυπωσιακό intro του φεστιβάλ, ωδή στο moto «Love Yourself. Find Your Colour», από τον χορογράφο και art director, George Klaus Kaiku, και την ομάδα του. Έπειτα, για πρώτη φορά on stage, ανέβηκε ο παρουσιαστής του Colourday Festival, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει και επίσημα το Colourday. Χαιρέτησε το κοινό, το ξεσήκωσε και το παρέδωσε στην σαγηνευτική Ασημίνα με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τον MG, που τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και τα δύο νέα track του «Hottie» και «Aventantor».

Προηγούμενο άρθροΣαν Σήμερα Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Walkman.
Επόμενο άρθροCasting Call από Ρουμανία.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος