ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Επιτυχία δεν είναι μόνο να διατηρείς αλλά και να απελευθερώνεις.

Ξεκίνα θαυματάκι μου από σήμερα κιόλας να σχεδιάζεις την ημέρα της εξόδου σου. Γράψε σήμερα κιόλας σε μία κόλλα χαρτί τι πιστεύεις πως σε κρατά πίσω στην ζωή σου και δεν σε αφήνει να χαμογελάσεις και να χαρείς.

Μπορεί να είναι κακές σου συνήθειες. Μπορεί να είναι η διατροφή σου, η έλλειψη άσκησης, η αναβλητικότητά σου, ο άσχημος τρόπος που μιλάς στον εαυτό σου ή στους άλλους. Μπορεί να είναι η καχυποψία σου, η έλλειψη πίστης και θάρρους σου.

Ή μπορεί να είναι οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου που σου στερούν το χαμόγελο, σου κόβουν την αναπνοή, που παρεξηγούν ότι λες, που έχουν έναν κακό λόγο σε ότι κάνεις ή σε έχουν στο περίμενε. Που με το ζόρι σου μιλούν, σε φιλούν ή σου δίνουν σημασία.

Τράβα την θαυματάκι μου την κόκκινη γραμμή. Βγάλε από την ζωή σου ότι δεν σε εξυπηρετεί. Μην το αναβάλεις συνεχώς. Τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξεις ΕΣΥ.

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!

Και επειδή δεν είναι καθόλου εύκολο όταν το κάνεις μην το υποτιμήσεις.Αναγνώρισέ το στον εαυτό σου και γιόρτασε το!


Θεώνη Καράμπαλη

Ενεργειακή Σύμβουλος και Δημιουργός του Θήτα Όλον

Προηγούμενο άρθροBig Bang Festival: Το πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ για παιδιά
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα για την «Αρένα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.