Βραβευμένο ως το πιο πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ στην Ευρώπη για παιδιά, το Big Bang επιστρέφει με νέες περιπέτειες για 7η χρονιά στη Στέγη και τη γειτονιά της.

Μια φεστιβαλική ωδή σε περιπετειώδεις μουσικές εμπειρίες, παιχνίδια, διαδραστικές εγκαταστάσεις, ήχους από αντικείμενα και έργα. Μουσικοί και μουσική από όλο τον κόσμο, μαζί με παιδιά, γονείς και φίλους, συναντιούνται και γίνονται ένα στις σκηνές, στα ασανσέρ, στους διαδρόμους, αλλά και στους δρόμους έξω από τη Στέγη με το Big Bang Festival στις 27 και 28 Μαΐου.

Θέατρο, καραόκε, μουσικοί πειραματισμοί, παραμύθια, video art και άλλες μουσικές περιπέτειες σας περιμένουν και φέτος. Ακολουθήστε στις περιπέτειές του τον Κύριο Βι, μπείτε στο νομαδικό εργαστήριο κατασκευής μουσικής και πειραματιστείτε με τους ήχους, ξυπνήστε τη φαντασία σας ακολουθώντας τα μυστικά του ύπνου των ζώων, κάντε φίλη σας «Ένα πολύ δυνατό κορίτσι», ελευθερώστε τον κόσμο από το σκοτάδι παρέα με τον Σαφίρ και τραγουδήστε σε όλες τις γλώσσες σε ένα πάρτι με 2 Djs που παίζουν για εσάς, μαζί με εσάς.

Μετά από 7 χρόνια, τα παιδιά για άλλη μια χρονιά γίνονται μέρος μιας συναυλίας, χορεύουν, τραγουδούν και ανακαλύπτουν τι σημαίνει Μουσική. Εξάλλου, στο Big Bang δεν υπάρχουν κανόνες και «μη», παρά μόνο μια ανοιχτή πρόσκληση: Να βρούμε όλοι τον ρυθμό μας.

Προηγούμενο άρθροΤατόι: Το βασιλικό Μαυσωλείο αποκαθίσταται
Επόμενο άρθροΘεώνη Καράμπαλη: «Θέλει μεγάλη μαγκιά να τραβάς κόκκινες γραμμές στη ζωή σου!»
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος