Το νέο έργο του Χρήστου Ράντου «The Influencer Academy» ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις από Δευτέρα 13 Μαρτίου στη μουσική σκηνή του Faust. Πρόκειται για μία σαρκαστική, κοινωνική κωμωδία που σκιαγραφεί τις σχέσεις των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή. Τα λάθη τους, τη θέλησή τους για ζωή και την εκπλήρωση των ονείρων τους. Κάνουν αυτό που αγαπούν ή ζουν αυτό που τους έμαθε η κοινωνία;

Λίγα λόγια για το έργο:

Βαρέθηκες τη δουλειά σου;

Είσαι τεμπέλης; Θες να βγάλεις λεφτά, παίζοντας απλά με το κινητό σου;

Ήρθε το “The Influencer Academy” να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν…

Θα σου δώσουμε όλα τα εφόδια για την μέγιστη διασημότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές θα σου μάθουν την τέχνη του Influencing. O Χρήστος Ράντου, ιδρυτής της σχολής και καθηγητής υποκριτικής στην κάμερα, θα σε μάθει να διαφημίζεις με τις ώρες τα προϊόντα που προωθείς στα social media. Ο πασίγνωστος χορογράφος Πάνος Χαλκιάς θα σε μάθει να μην στέκεσαι σαν αγγούρι στην κάμερα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Λαναρή θα σου μάθει φωνητική για να μην σου «φεύγουν» φάλτσα κοκοράκια, την ώρα που θα προσπαθείς να «σκοτώσεις το τραγούδι». Η σχολή απαρτίζεται ήδη από τέσσερα ψώνια: Τη Δήμητρα, η οποία είναι δημοσιογράφος και γράφτηκε στη σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή, τον Μιχαήλ που παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρό του, ενώ ψάχνει με μανία να κάνει φίλους και τον Όρεστη, που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και δεν ντρέπεται για την καταγωγή του… ή μήπως ντρέπεται; Αν δεν έχεις  ενδοιασμούς και θες να γίνεις σταρ σε περιμένουμε. Αυτή είναι η ευκαιρία σου.

Κείμενο& Σκηνοθεσία: Χρήστος Ράντου

Κίνηση & Χορογραφίες: Παναγιώτης Χαλκιάς

Ενδυματολογία: Πάνος Γερολεμίδης

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Ράντου, Ελευθερία Λαναρή, Παναγιώτης Χαλκιάς, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο, Κωνσταντίνος Παρδαλάκης, Αριστείδης Βέβης.

Πληροφορίες

FAUST

Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12

Παραστάσεις: Δευτέρα 13 – 20 – 27 Μαρτίου & Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 45 λεπτά

Ώρα παράστασης: 21:30

Εισιτήριο θεάματος: 10 ευρώ.

Η παράσταση είναι για 16+, ακατάλληλη φρασεολογία.

Προηγούμενο άρθρο”Eternity”: Ένα ιδιότυπο οπτικοακουστικό ημερολόγιο πόλης
Επόμενο άρθροΟ αρθρογράφος του ARTme Γιώργος Σύρος παρουσιάζει το βιβλίο του – Συντονίζει η Μαρία Κορινθίου