Η Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για μια μοναδική συναυλία.

Στην πρώτη της εμφάνιση για φέτος, η Διαπολιτισμική Χορωδία θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα φέρει την παράδοση κοντά στον φολκ μινιμαλισμό και τον αυτοσχεδιασμό. Με τραγούδια από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Συρία, την Αρμενία, την Κάτω Ιταλία, την Κορσική, την Εσθονία, την Αγγλία και την Κεντρική Αμερική, αλλά και με έργα σύγχρονων συνθετών, τα μέλη της χορωδίας θα μας χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι σε διαφορετικούς τόπους και εποχές αποκαλύπτοντας παράλληλα την αμεσότητα και τη δύναμη της φωνής και του τραγουδιού πέρα από τις παραδοσιακές φόρμες.

Συντελεστές
Επιμέλεια προγράμματος, διεύθυνση χορωδίας: Άννα Λινάρδου
Ενορχηστρώσεις: Βάσω Δημητρίου
Πιάνο: Δήμητρα Κοκκινοπούλου
Κοντραμπάσο, live looping: Μιχάλης Καλκάνης
Κρουστά: Αλέξης Νόνης

Ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι η Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και τις οικογένειες τους, αναβάλλει την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1/3 συναυλία στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2023.
Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί δωρεάν δελτία εισόδου θα ενημερωθούν από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα μεταφοράς των θέσεών τους στη νέα ημερομηνία.

Προηγούμενο άρθρο«Ο Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Νέων “Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο”
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος