Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στις 18:00, το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και το Mediterranean College διοργανώνουν Φεστιβάλ Νέων “Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο”, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Το φεστιβάλ είναι ανοικτό στο κοινό και απευθύνεται σε όλους, κυρίως σε νέες και νέους, άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ:
• Θα παρουσιαστούν καινοτόμες πρωτοβουλίες που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από ομάδες νέων στην Ελλάδα με στόχο την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενώ θα γίνει διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης πρωτοβουλίας.
• Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές και δράσεις από οργανώσεις της ΚτΠ που εργάζονται στον χώρο της ενίσχυσης των δεξιοτήτων και της ενεργούς πολιτειότητας.
• Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λάβει χώρα Youth Fair, όπου νέοι και νέες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των οργανώσεων, να ενημερωθούν για ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις και να μάθουν πώς μπορούν να γίνουν πιο ενεργοί στις τοπικές κοινότητες.
• Θα κληρωθεί μία ολική υποτροφία σπουδών για τα προγράμματα Mediterranean Professional Studies (MPS).
• Όλοι οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα λάβουν μερικές υποτροφίες (40%) για το πρώτο έτος σπουδών σε προγράμματα του Mediterranean College.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία με τη Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Επόμενο άρθροΧαΐνηδες & Social Waste στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος