Φέτος την Πρωτοχρονιά, ο πρώτος αγώνας δρόμου του έτους, ο SNF Run: First Run του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει και πάλι!

Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Ξεκινάει στις 00:04, ακριβώς μετά την αλλαγή του χρόνου και το show πυροτεχνημάτων, και καλύπτει μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ.

Ο φετινός αγώνας SNF Run: First Run έχει έναν επιπλέον ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, καθώς το 2023 συμπληρώνονται 150 χρόνια από τη γέννηση του Σπύρου Λούη, του Πρώτου Μαραθωνιονίκη, στους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 στην Αθήνα. Με αφορμή αυτήν την ιδιαίτερη επέτειο, θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα στον πρώτο και στην πρώτη που θα τερματίσουν τον Πρωτοχρονιάτικο αγώνα.

Τα φωταγωγημένα έλατα και οι φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, η συναυλία του Jerome Kaluta με την Big Band του, πολλή μουσική, κεράσματα, μπαλόνια για τα παιδιά, το Παγοδρόμιο στο Κανάλι –αυτή τη φορά με συνθετικό πάγο, μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης-, και πολλές ακόμα εκπλήξεις συνθέτουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ. Και όπως κάθε χρόνο, ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά θα περιμένει τους δρομείς στην επιστροφή τους, αυτή τη φορά με το DJ set του Ιταλού Beppe Loda!

Η συμμετοχή μας – Ένα συμβολικό δώρο προς τα παιδιά
Ο αγώνας SNF Run:  2023 First Run έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με ελάχιστη συνδρομή των €5 (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), μπορουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό δώρο και να υποστηρίξουμε δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αφιερώνουν το έργο τους στα παιδιά: το Καρκινάκι και το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω.

Αναλυτικές πληροφορίες – εγγραφές εδώ.

Προηγούμενο άρθροOι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΔιέξοδος στην Τέχνη: Ένα πρωτότυπο εργαστήριο θεάτρου για εφήβους