Από 3 Δεκεμβρίου το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στη Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα του Santa Claus Kingdom στο Μ.Ε.C. Παιανίας.

Το Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, καλεί μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουν αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο! Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια, τα παιδιά ξεφαντώνουν, ενώ οι γονείς ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην υπερβεί τον προϋπολογισμό τους.

Το Santa Claus Kingdom είναι πολύ μεγάλο! Ένας στεγασμένος χώρος, 13.000 τ.μ., που δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες! Συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Φέτος ο αληθινός Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι φέρνει όλο το χωριό του για τους μικρούς του φίλους! Εκεί δάση είναι ψηλά στα σύννεφα και τα κάστρα μαγικά. Ξωτικά, νεράιδες και ο χιονάνθρωπος Frodi γίνονται ήρωες του καλού και προσκαλούν τα παιδιά να παίξουν μαζί τους αμέτρητα παιχνίδια, να δουν παραστάσεις και θεάματα, όπως τα έχουν ονειρευτεί και να ζήσουν τα αληθινά Χριστούγεννα μαζί με τον αληθινό Αϊ- Βασίλη από το Ροβανιέμι.

Η παραμυθένια και φαντασμαγορική Χώρα του Λούνα Παρκ με παιχνίδια που χαρίζουν μόνο χαρά περιμένουν μικρούς και μεγάλους: Το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, το Christmas Train, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, η Αλυσίδα με τις Ιπτάμενες περιστρεφόμενες καρέκλες, το Mighty Mouse Ποντίκι που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του, το Flying Spaceship διαστημόπλοιο – μίνι σαφάρι, ο Δράκος – mini Roller Coaster το νέο εντυπωσιακό Καράβι για ατελείωτη “κούνια μπέλα” και πολλά πολλά ακόμη.

Και στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ονειροχώρας του Santa Claus Kingdom σε ένα κατάλευκο από το χιόνι τοπίο, βρίσκεται το Παγοδρόμιο επιβλητικό, τεράστιο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ! Μια τεράστια Παγοκαλύβα, ένα κατάλευκο επιβλητικό igloo δεσπόζει και κρατά ασφαλείς και ζεστούς στο εσωτερικό του, τους Εσκιμώους!

Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πώς να φτιάξουν μόνα τους περίτεχνες, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνιδιάρικο και γιορτινό Face Painting αλλά και ζωγραφίζουν διάσημους παιδικούς ήρωες σε ειδικές χρωμοσελίδες. Στο μουσικό εργαστήρι του πάρκου, μπορούν να παίξουν μουσική με πραγματικά μουσικά όργανα.

Το Πάρκο είναι στεγασμένο (δεν επηρεάζεται από χιόνια, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, και οι προδιαγραφές των παιχνιδιών είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά.

Προηγούμενο άρθροOnline Φεστιβάλ Σύγχρονου Κινουμένου Σχεδίου Ιονίου ICONA 2022
Επόμενο άρθροArt & Science Micro Forum 2022
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος