Ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις σε μουσικές και θεατρικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μεταδώσει τον παλμό του και να μεταφέρει την ανατρεπτική ενέργεια στους φίλους ακροατές!

Το ανατρεπτικό του ρεπερτόριο, η επικοινωνία με το κοινό και η μετάδοση των κοινωνικών του προβληματισμών μέσα από τα κομμάτια του, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικό κοινό, παράλληλα δεν διστάζει να πειραματιστεί και να «σοκάρει» με τις μουσικές του επιλογές.


ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Θέατρο Μυθωδία – Ρέθυμνο

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΕΔΩ


Λίγα λόγια για τον Πάνο Βλάχο:

Ο Πάνος Βλάχος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές «Η ζωή της άλλης», «Βασιλιάδες» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Αυτό που δεν γνωρίζει το ευρύτερο κοινό είναι πως πέρα από την πορεία του στην υποκριτική, το 2015 αποφάσισε να ξεδιπλώσει την μουσική του πλευρά κυκλοφορώντας το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Παιχνίδια των Παιδιών». Έκτοτε ακολούθησαν άλλοι τρεις δίσκοι με πιο πρόσφατο το άλμπουμ «Χωρίς παρεξήγηση» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023. Μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του είναι τα «Ένα τυχαίο γεγονός», «Μαθήματα ζωής» και «Λαχείο».

Δύο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του είναι η πρώτη συναυλία του στην Νέα Υόρκη το 2016 μαζί με τους Lauren Wright and Peyton Tucker και η συμμετοχή του στην πιο επιτυχημένη θεατρική παράσταση της πρωτεύουσας «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», τους στίχους των τραγουδιών της οποίας έχει γράψει ο ίδιος και τη Μουσική ο Βάιος Πράπας. Ακόμα, ο Πάνος Βλάχος έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Μίλτος Πασχαλίδης κ.α.

Προηγούμενο άρθροPANIK CONCERT 2023
Επόμενο άρθρο“Παρακμάζουσες” στο Θέατρο Δόρας Στράτου