Οι ONIRAMA Live στο Vox

Οι ONIRAMA επιστρέφουν για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 22:00 στο VOX!

Στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πολύσυλλεκτικού επετειακού δίσκου τους «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» με τη συμμετοχή 30 αγαπημένων καλλιτεχνών, οι ONIRAMA έρχονται για να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πως, αν και είναι Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες, αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο είναι τα εκρηκτικά live, ο χορός και το να μοιραζόμαστε παρέα δυναμικές βραδιές και όμορφα τραγούδια!

Οι Onirama για μία μοναδική βραδιά στο «VOX» – Μαζί τους η Παυλίνα Βουλγαράκη – Hit Channel

 

Μαζί τους, σε μια special guest εμφάνιση και η Παυλίνα Βουλγαράκη! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μετά τη συνεργασία της με τους ONIRAMA στη διασκευή του τραγουδιού «Οι Φόβοι του Πρίγκιπα (Ένα Εμείς)» που περιλαμβάνεται στο «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους», θα μοιραστεί μαζί τους τη σκηνή του VOX. Η ενέργεια, η αύρα της και τα τραγούδια που αγαπά, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς…

Τη δική της νότα θα δώσει και η πολυπράγμων τραγουδοποιός, ηθοποιός και performer Σοφία Κουρτίδου, διανθίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον μουσικό καμβά των ONIRAMA, με το πληθωρικό ταπεραμέντο της, σε αυτή την ξεχωριστή συνύπαρξη.

Οι ONIRAMA στη σκηνή του VOX

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Βρανά-Staying Alive στο Anodos Live Stage.
Επόμενο άρθροΟ Bono ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Αυτοβιογραφίας του.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.