ΟιΝοτικά 2022

Οι Οινοποιοί της Κρήτης και η έκθεση κρητικού κρασιού “ΟιΝοτικά” έρχονται για 5η χρονιά στην Αθήνα για το ετήσιο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, οι Οινοποιοί της Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, επανέρχονται δυναμικά στην πρωτεύουσα και μας προσκαλούν στην έκθεση Κρητικού κρασιού “ΟιΝοτικά”, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental, στη Λ.Συγγρού.

31 Οινοποιεία από όλη την Κρήτη μεταφέρουν στις αποσκευές τους 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ και 6 ζώνες ΠΓΕ και έρχονται στην πρωτεύουσα για να συναντηθούν με το αθηναϊκό κοινό και τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών. Η οινική Κρήτη σας προσκαλεί να μυηθείτε στα μοναδικά αρώματα του Βιδιανού, του Λιάτικου, του Ρωμέικου, της Βηλάνας και πολλών ακόμα πρεσβευτών του Κρητικού αμπελώνα. Περισσότερες από 300 ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή για τους επισκέπτες.

Τι θα δούμε παράλληλα στα ΟιΝοτικά της Αθήνας:
Ο γνωστός οινοδημοσιογράφος και σύμβουλος οίνου Σίμος Γεωργόπουλος θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα: “Μία Κρήτη για κάθε πιάτο!”
Ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: 17.00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης.
Συμμετοχές μόνο με προκράτηση στον σύνδεσμο εδώ.

Προηγούμενο άρθροΌ,τι αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο: Μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει μουσικά στην όμορφη Κύπρο
Επόμενο άρθρο“Όλιβερ Τουίστ” του Κάρολου Ντίκενς
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος