Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, η Athens Xclusive Designers Week, αποτελεί τη μακροβιότερη θεσμοθετημένη ελληνική διοργάνωση για την μόδα με στόχο την προβολή και προώθηση των Ελλήνων σχεδιαστών στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό και τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια σκηνή μόδας. Αυτή τη σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών 13-16 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της δεκαπενταετούς της πορείας, η Athens Xclusive Designers Week έχει πραγματοποιήσει πολλά διαδραστικά δρώμενα για την υποστήριξης μιας πληθώρας ενεργειών κοινωνικής συνεισφοράς, αυτή τη φορά η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στηρίζει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make – A – Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Ανά τα χρόνια, στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 450 Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές μόδας. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και αυτή, στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, ανερχόμενα ταλέντα στην ημέρα των νέων σχεδιαστών και επιλεγμένα fashion brands.

Παρακάτω θα δείτε τους συμμετέχοντες:

Passager by Nadia Chalimou Daphne Valente Ioanna Kourbela New Designers
Myrto Dramountani Afroditi Hera Dassios Sophia Katsimicha
Cristiano Marcheli Christina Zafeiriou Kathy Heyndels Atinati
Tassos Mitropoulos Valtadoros Parthenis Kekoa
Vassilis Zoulias Athenee by Xenia Athanasiadi & Efthimia Papadothomakou
Blue
Leoni Kleovoulou
Marilena Prokalamou
ND & EL by Nadia Duka & Emmanouela Liagkou
Maharasi
Fashion Schools
Romina Karamanea Fashion School
Athens Fashion Club

Παράλληλα, σας περιμένουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Xclusive Elements, για να γνωρίσετε από κοντά κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς αξεσουάρ και να αποκτήσετε μοναδικά fashion accessories, σε xclusive τιμές!

Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής συνεισφοράς της, η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας, αυτή τη σεζόν, στηρίζει το σημαντικό έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Make – A – Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Το Make – A – Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει την πιο βαθιά επιθυμία παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Σκοπός του οργανισμού είναι ένας και μοναδικός: μία ευχή για ΚΑΘΕ παιδί που νοσεί. Σήμερα ο Οργανισμός εκπληρώνει ετησίως περισσότερες από 160 ευχές, ανταποκρινόμενος σε όλα τα αιτήματα, κι απ’ την πλευρά μας ευελπιστούμε να καταφέρουμε να συνεισφέρουμε ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ευχών που θα εκπληρωθούν! Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για τους σκοπούς του Make – A – Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά,  υποστηρίζουμε τις δράσεις και το έργο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία, η οποία δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με καρκίνο για να καλύψει το ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την ασθένεια. Μέρος των εσόδων από την επίδειξη του Vassilis Zoulias, θα διατεθεί για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

Ζήσε τον παλμό της μόδας!

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκαν Στο Βυθό Συντρίμμια Του Διαστημικού Λεωφορείου Challenger
Επόμενο άρθροVICE SPECIALS – «Ρομά: Σπάζοντας τα Στερεότυπα»