Ο Χάρυ Πότερ και το καταραμένο παιδί της JK Rowling

Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν είναι πολύ πιο εύκολο τώρα που είναι ένας καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών σχολικής ηλικίας.

Ενώ ο Χάρι παλεύει με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που του ανήκει, ο μικρότερος γιος του Άλμπους πρέπει να παλέψει με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που δεν ήθελε ποτέ. Καθώς το παρελθόν και το παρόν συγχωνεύονται δυσοίωνα, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος μαθαίνουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι προέρχεται από απροσδόκητα μέρη.

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί είναι ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζεται σε δύο μέρη, τα οποία προορίζονται να προβληθούν κατά σειρά την ίδια μέρα (ματινέ και βράδυ) ή δύο διαδοχικά βράδια.

Κάντε κράτηση online.

Εικόνα εκδήλωσης: Δύο νεαροί άντρες βγαίνουν από ένα ρολόι που αστράφτει από φλόγες, καθένας από αυτούς δείχνει ένα μαγικό ραβδί που εκτοξεύει δραματικές αστραπές. Το κείμενο λέει, Ήρθε η ώρα να πιστέψουμε ξανά στη μαγεία. Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί της JK Rowling.

Θέατρο Palace                                                                                            Λεωφόρος Shaftesbury 113,Λονδίνο,W1D 5AY
Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022
Επόμενο άρθρο«ΛΥΣΙΣ» στον αρχαιολογικό χώρο του Αμφιαρείου Ωρωπού
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος