Η τελευταία τηλεοπτική σειρά τρόμου του Mike Flanagan για το Netflix, έχει πλέον teaser και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το Midnight Club, το οποίο ο σκηνοθέτης του Doctor Sleep δημιουργεί από κοινού με τη Leah Fong, έρχεται στη streaming υπηρεσία στις 7 Οκτωβρίου.

artme The Midnight Club: Netflix

Ο Flanagan δημιούργησε στο παρελθόν τις σειρές τρόμου του Netflix, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και Midnight Mass. Οι δύο σειρές του Haunting βασίστηκαν σε κλασικά βιβλία (από τη Shirley Jackson και τον Henry James, αντίστοιχα) και τώρα επιστρέφει στον κόσμο των σειρών τρόμου που βασίζονται σε μυθιστορήματα, με τη μεταφορά του βιβλίου για νεαρούς ενήλικες του Christopher Pike.

artme The Midnight Club'- Netflix

Το Midnight Club ακολουθεί μια ομάδα επτά νεαρών ενηλίκων που ζουν σε ξενώνα με ανίατες ασθένειες. Κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, η ομάδα συναντιέται για να πει ο ένας στον άλλο τρομακτικές ιστορίες, κάνοντας μια συμφωνία: Όταν ο πρώτος της ομάδας πεθάνει, αυτό το άτομο θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους άλλους από τον τάφο.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου.

Προηγούμενο άρθρο”Στοά Καΐρη” ένα all day bar βγαλμένο από το ένδοξο παρελθόν της
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση βιβλίου :Δημήτρης Λακασάς” Άνθρωπος 4.0 “
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.